NBT
magazine
N
5
Nieuws
Actueel
N I EUWS ACTUEEL
N I EUWS ACTUEEL
N I EUWS ACTUEEL
Twee aantrekkelijke shopper acties
bij Waldkorn®
Het is aan de bakker zelf om een spaar-
actie op te zetten met de Waldkorn®-
shopper of bijvoorbeeld een volle
Waldkorn®-shopper te verlopen voor een
vaste prijs. Bij bestelling van Waldkorn®-
broodmix krijgt iedere klant gratis een
Waldkorn®-actiepakket naar keuze. Dit
bestaat uit een poster, toonbankdisplay,
een actiebeeld voor een LCD-scherm, een
spaarkaart (bij de spaaractie) en natuur-
lijk de aantrekkelijke shopper.
Meer informatie:
CSM Benelux nv,
tel. +32 (0)3 6416946,
www.csmbaking.com/beneluxDe vakantie is voorbij en regelmaat is teruggekeerd in het leven van de consument.
De perfecte tijd om twee aantrekkelijke Waldkorn®-shopper acties te introduceren, zo
dachten ze bij CSM. Voor consumenten een handig cadeau en voor bakkers een mooi
promotiemiddel voor ambachtelijk brood.
Monique de Deugd
verlaat Gb Plange/
AB Mauri
Per 1 september heeft Monique de
Deugd het bedrijf AB Mauri verlaten.
Zij was Commercieel Manager Benelux
bij het vroegere Gb Plange. Na de
overname van Gb Plange door AB
Mauri wordt een nieuw organisatie-
model uitgerold waarbij haar functie
is vervallen en de commerciële ver-
antwoordelijkheid per land is geor-
ganiseerd.
Jacques Jacquemin is vanaf heden ver-
antwoordelijk voor België, zowel voor
gist als ook voor bakkerijgrondstof-
fen. Ook in Nederland is de commerci-
ele verantwoordelijkheid voor gist en
grondstoffen gecombineerd en is Leo
Nobel verantwoordelijk voor de indu-
striële bakkerijen en Jan Schoester
voor het ambacht.
Capway en SVO vakopleiding food samen
onder één dak
De directies van SVO vakopleiding food en Capway Systems Netherlands hebben beslo-
ten om een langdurige samenwerking aan te gaan betreffende de huisvesting van SVO.
De huidige kantoorvleugel in het Capway bedrijfspand, Sleepboot 2 te Houten zal vanaf
eind 2014, gefaseerd, in gebruik genomen gaan worden door SVO medewerkers.
Capway gaat voor haar (kantoor)medewerkers nieuwe kantoorruimtes realiseren in een
ander gedeelte van het bedrijfsgebouw, dat hiervoor nog volop mogelijkheden biedt.
De directies van SVO en Capway zijn ervan overtuigd dat deze stap een zeer belangrijke
bijdrage betekent aan de versterking van de activiteiten van beide bedrijven.
Voor aanvullende informatie:
Capway Systems,
tel. +31 (0)30 7007810,
www.capway.nlVanderpol en Den
Boer overgenomen
door Markel Bakery
Group
Recent zijn Van de Pol Waffle Systems
en Den Boer Baking Systems toegetre-
den tot de Markel Bakery Group. Een
logische stap die perfect past in de
groeistrategie van Markel.
Door de overname worden Den Boer
en Vanderpol ondergebracht bij het
eerder aan Markel Bakery Group toe-
gevoegde Tromp Bakery Equipment
om daarmee de Tromp Group BV te
vormen. “We zijn zeer opgetogen dat
we Vanderpol en Den Boer bij Tromp
hebben kunnen voegen”, aldus Ken
Newton, Executive Officer bij Markel
Bakery Group.
Meer informatie:
Tromp Group BV,
+31(0)33 299 43 73,
www.trompgroup.nl