T
E R U G B L I K
I B A 2 0 1 5
Rijke: “Inmiddels werkt deze depanner al weer
twee jaar naar volle tevredenheid, en zoals dat
gaat in de techniek, de uitdaging gaat verder. Een
buitenlandse klant kreeg lucht van deze tweevou-
dige naaldenkop en als twee kan waarom dan niet
vijfvoudig? Zoals gebruikelijk bij Divardy werden
de ervaringen van alle naalddepanners inclusief
degene met de dubbele kop verzameld. De ser-
vicemonteurs van Divardy
werden bij elkaar geroe-
pen om te brainstormen
wat er beter kan, welke
problemen er bij komen
en wat zij als oplossing
zien. Met deze input zijn
onze ontwikkelaars aan
de slag gegaan en al na
enkele weken zagen zij
mogelijkheden voor een
Divardy ‘multi’ naalden-
kop. Deze vijfvoudige
naaldenkop is door de
Divardy engineers uit-
gewerkt en inmiddels al
in elkaar gezet door de
assemblage-engineers.
Een uitdaging is omgezet
in een machine die klaar staat om brood te gaan
depannen.”
Het vermoeden dat het niet bij een vijfvoudige
naaldenkop zou blijven is inmiddels bevestigd.
Divardy heeft namelijk al door een aanvraag
voor een achtvoudige naalddepanner het systeem
verder uitgebreid! “Zo blijven wij de industriële
bakkersbranche voorzien van oplossingen. Of het
nu om groot of klein brood gaat, Divardy blijft de
depan-specialist. Graag rekenen wij u voor welke
terugverdientijd er aan een investering in een
nieuwe depanner zit”, zo besluit Rijke.
Meer informatie:
Divardy
Tel. +31 (0)343 523880
www.divardy.nlDivardy heeft de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd in de branche onder meer met de betrouw-
bare naalddepanners. David Rijke is dan ook maar wat trots op de naam die Divardy heeft in de bakkers-
branche, ook buiten de Nederlandse grenzen zoals bleek tijdens IBA 2015. “Het was dan ook mooi voor ons
dat een Belgische industriële bakker met een ingewikkelde uitdaging bij Divardy terecht kwam”, aldus rijke.
“Divardy heeft al vele naalddepanners geleverd, allen met een enkelvoudige naaldenkop. Ook bij deze klant
heeft een gedeelte van de productie een enkelvoudige bakvorm. Echter produceren ze ook met tweevoudige
bakvormen, de zo geheten halfjes. Om dat proces goed te stroomlijnen zijn ze bij ons uitgekomen.”
“Wij blijven de industriële bakkersbranche voorzien
van oplossingen”
NB T M
A G A Z I N E
N R
5 2 0 1 5
10
David Rijke
t t tADVERTENT I E