Previous Page  10 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 10 / 44 Next Page
Page Background

T

E R U G B L I K

I B A 2 0 1 5

Rijke: “Inmiddels werkt deze depanner al weer

twee jaar naar volle tevredenheid, en zoals dat

gaat in de techniek, de uitdaging gaat verder. Een

buitenlandse klant kreeg lucht van deze tweevou-

dige naaldenkop en als twee kan waarom dan niet

vijfvoudig? Zoals gebruikelijk bij Divardy werden

de ervaringen van alle naalddepanners inclusief

degene met de dubbele kop verzameld. De ser-

vicemonteurs van Divardy

werden bij elkaar geroe-

pen om te brainstormen

wat er beter kan, welke

problemen er bij komen

en wat zij als oplossing

zien. Met deze input zijn

onze ontwikkelaars aan

de slag gegaan en al na

enkele weken zagen zij

mogelijkheden voor een

Divardy ‘multi’ naalden-

kop. Deze vijfvoudige

naaldenkop is door de

Divardy engineers uit-

gewerkt en inmiddels al

in elkaar gezet door de

assemblage-engineers.

Een uitdaging is omgezet

in een machine die klaar staat om brood te gaan

depannen.”

Het vermoeden dat het niet bij een vijfvoudige

naaldenkop zou blijven is inmiddels bevestigd.

Divardy heeft namelijk al door een aanvraag

voor een achtvoudige naalddepanner het systeem

verder uitgebreid! “Zo blijven wij de industriële

bakkersbranche voorzien van oplossingen. Of het

nu om groot of klein brood gaat, Divardy blijft de

depan-specialist. Graag rekenen wij u voor welke

terugverdientijd er aan een investering in een

nieuwe depanner zit”, zo besluit Rijke.

Meer informatie:

Divardy

Tel. +31 (0)343 523880

www.divardy.nl

Divardy heeft de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd in de branche onder meer met de betrouw-

bare naalddepanners. David Rijke is dan ook maar wat trots op de naam die Divardy heeft in de bakkers-

branche, ook buiten de Nederlandse grenzen zoals bleek tijdens IBA 2015. “Het was dan ook mooi voor ons

dat een Belgische industriële bakker met een ingewikkelde uitdaging bij Divardy terecht kwam”, aldus rijke.

“Divardy heeft al vele naalddepanners geleverd, allen met een enkelvoudige naaldenkop. Ook bij deze klant

heeft een gedeelte van de productie een enkelvoudige bakvorm. Echter produceren ze ook met tweevoudige

bakvormen, de zo geheten halfjes. Om dat proces goed te stroomlijnen zijn ze bij ons uitgekomen.”

“Wij blijven de industriële bakkersbranche voorzien

van oplossingen”

NB T M

A G A Z I N E

N R

5 2 0 1 5

10

David Rijke

t t t

ADVERTENT I E