Previous Page  5 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 5 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

5 2 0 1 5 5

P. 36 Tallpack Automatisering is en blijft een heet hangijzer voor veel producenten. Hoe minder handjes aan de productielijn, hoe beter. Aan het einde van de productielijn, waar de producten verpakt worden en vervolgens klaar worden gemaakt voor trans- port, daar heeft Tallpack International zich gespecialiseerd. Dat wil zeggen: voor alle specifieke oplossingen op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen biedt Tallpack uitkomst. Op uitnodiging van Tallpack International is de redactie van NBT Magazine op bezoek bij bake-off specialist Pandriks in Meppel om met eigen ogen te zien hoe het bedrijf dergelijke oplossingen op maat levert. P. 22 Coverstory Van Asselt & Alferink Wat fijn zou het zijn als u uw broodassortiment kunt voorbakken en gedurende meerdere dagen kunt bewaren. Een utopie is het zeker niet, want Hein heeft recent de FlexBaker-UV geïntroduceerd. Dit ingenieuze vochtregelsysteem voorkomt uitdroging en de ingebouwde UV-lampen gaan schimmelvorming tegen. Maar Van Asselt & Alferink introduceert dit najaar ook de grootste innovatie die werd gepre- senteerd tijdens IBA 2015 in München: de Hein Ecostone 2 rotatieoven. 36 P. 40 Retro Ambachtelijke Bakker Theo Engelen Ambachtelijke Bakker Theo Engelen mag zich een jaar lang ‘De Lekkerste Speculaasbakker van Nederland’ noemen. De speculaasjes zonder amandelen van Theo Engelen wer- den tijdens een vakwedstrijd voor ambachtelijke (banket)bakkers op 21 en 22 september gekeurd door een consumentenpanel en vakjury en naar aanleiding van hun mening uitgeroepen tot de lekkerste speculaas van Nederland. Wij spraken met de gelukkige winnaars. “We waren totaal overdonderd toen we het hoorden”, zegt Ria Engelen. 22