NBT Magazine nr.5 2017

N i e u w s NB T M a g a z i n e n r 5 2 0 1 7 45 Gezonde levensmiddelen, zonder chemische toevoegingen (health food and clean label) zijn gewild. Dit stelt andere eisen aan de producten van de bakker. Een goede mogelijk- heid om hieraan te voldoen is het graan te wellen, te blancheren of te koken; tot nu toen tijdrovende en ingewikkelde processen. HB-Technik heeft speciaal voor de ambachtelijke warme bakker een kookketel ontwikkeld, die dit proces wezenlijk vereenvoudigt en tevens kosteneffectief, hygiënisch en veelzijdig inzetbaar is: de HB-Kornkocher. DE SÜDBACK WAS WEDEROM EEN INSPIREREND EVENEMENT WAAR DE LAATSTE TRENDS EN INNOVATIES UIT DE BAKKERSBRANCHE TE ZIEN WAREN. HB-TECHNIK LIET ZICH OOK GELDE EN TOONDE EEN NIEUWE TREND VOOR HET WELLEN, BLANCHEREN EN KOKEN VAN GRAAN. HB-TECHNIK INTRODUCEERT DE HB-KORNKOCHER A D V E R T E N T I E ENKELE TECHNISCHE DETAILS: • Roestvrijstalen ketel met drie wanden • Met thermo-olie indirect verwarmd 7 KW • Ketelinhoud is 110 liter • Roerwerk eenvoudig uitneembaar • De ketel is te kiepen en daardoor goed te legen • Voor alle granensoorten Meer informatie: Technisch Buro Rittershaus Tel. 06-53324560 www.rittershaus.eu

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4