NBT magazine nr5 online editie

NB T M a g a z i n e n r 5 2 0 1 9 33 O v e n s Gertjan Kerssens bakt al meer dan een decennia met de Thermo-Roll ovens van Daub en toen hij een jaar geleden afscheid moest nemen van een aantal ovens en op zoek was naar capaciteitsvergroting, was zijn keus voor Daub en zodoende HTI snel gemaakt. “Normaal kijk je nog wel rond bij andere aanbieders, shop je voor een betere prijs, bijvoor- beeld, maar dat was in ons geval niet nodig. Natuurlijk heb ik in een eerder stadium wel gekeken naar andere partijen en de mogelijkheden die zij bieden, maar het gevoel bij HTI Bakkerijtechniek en de bewezen eigenschappen van de Daub-ovens, maakte de keus voor ons makkelijk. Wij hebben dus sinds vorig jaar de beschikking over drie splinternieuwe thermische olie wagenovens van Daub.” SERVICE “We hebben daarmee niet alleen gekozen voor een bekende partij en een bewezen kwaliteit, maar ook voor conti- nuering. We hoefden niks aan te passen en konden doorbakken. Dat was wel een voorwaarde. De oude ovens zijn vlot verwijderd en de nieuw stonden in één dag. Zo kennen we HTI ook: als een bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan en dat doet wat het belooft. We vinden het ook fijn dat we de ovens bij een partij kopen, die zelf de service op zich nemen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan weet je dat het goed en snel geregeld wordt. HTI BAKKERIJTECHNIEK IS ALWEER DERTIG JAAR EEN VERTROUWD GEZICHT IN DE BAKKERSBRANCHE EN HEEFT ALS LEVERANCIER VAN DAUB EEN GEWELDIGE TROEF IN HANDEN. DE BETROUWBARE OVENS VAN DEZE DUITSE PRODUCENT HEBBEN ZICH RUIMSCHOOTS BEWEZEN EN HET IS NIET VOOR NIETS DAT EEN GROOT AANTAL BAKKERS (ZOWEL AMBACHTELIJKE, MIDDELGROTE ALS INDUSTRIËLE) VERTROUWEN OP DE BAKKWALITEITEN VAN DAUB. HET WERKT EIGENLIJK ALS EEN SOORT OLIEVLEK. BAKKERS WERKEN AL JAREN MET VEEL TEVREDENHEID MET BIJVOORBEELD DE THERMO-ROLL EN COLLEGA’S WORDEN IN HUN ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE OVEN GEATTENDEERD OP DE VOORDELEN VAN DAUB. ZO WAS HET EIGENLIJK OOK EEN BEETJE BIJ BROODBAKKER SIMON MEIJSSEN, DIE DOOR ZIJN COLLEGA’S VAN BAKKERIJ PIET KERSSENS EN BAKKERIJ VAN HEESWIJK INGELICHT WERD OVER HUN VOORKEUR EN DE REDEN WAAROM ZIJ MET DE DAUB THERMO-ROLL OVENS BAKKEN. WIJ GINGEN OP BEZOEK BIJ DE DRIE BAKKERS OM TE ACHTERHALEN WAAR DE OVERTUIGING VANDAAN KOMT. DRIE BAKKERS DIE VERTROUWEN OP DAUB EN HTI BAKKERIJTECHNIEK LEGGEN UIT WAAROM ▲ De ovens bij Broodbakker Simon Meijssen

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4