NBT magazine nr5 online editie

NB T M a g a z i n e n r 5 2 0 1 9 47 I n n o v a t i e Benier Nederland B.V. heeft een revolutionair proces ontwikkeld om deze baguettes zonder narijs op industriële schaal te produceren, precies zoals oma dit vroeger deed. Dat kan op de nieuwe DrieM baguette-lijn L'Artisane. 15.000 STUKS PER UUR Met L'Artisane introduceert DrieM een industriële baguette-lijn die uw perfecte baguette kan maken. L'Artisane maakt gebruik van bulkgisting, behandelt uw deeg zachtjes, net zoals de handen van een ambachtelijke bakker en heeft geen narijs nodig. Verder past de baguette-lijn in bestaande industriële bakkerijlijnen, bespaart het tijd, is deze oplossing gepatenteerd en kan met de L'Artisane tot 15.000 grote baguettes per uur worden geproduceerd. TE MOOI OM WAAR TE ZIJN? Gebruikmakend van het originele, traditionele recept met lage hoeveelheden gist en een hoog percentage water creëert L'Artisane een veel gezonder stokbrood. Dit betekent ook lagere kosten en een hoog rendement op uw investering. Zien is geloven! Klinkt bovenstaande verhaal interessant of gewoon te mooi om waar te zijn? Neem dan contact met DrieM op voor een afspraak in het Kaak Group Technology Center en zij zullen u laten zien hoe L’Artisane werkt. Meer informatie: Benier Nederland B.V./Kaak Group Tel. +31 (0)73 615 0500 www.kaakgroup.com REVOLUTIE VOOR DE WERELD VAN DE INDUSTRIËLE BAGUETTES MET DRIEM WE KENNEN ALLEMAAL DE PERFECTE FRANSE BAGUETTE, MET DE HAND GEMAAKT IN DE PLAATSELIJKE BAKKERIJ. DEZE AROMATISCHE BAGUETTES MET EEN OPEN STRUCTUUR, KNAPPERIGE KORST EN ROMIGE, RIJKE BINNENKANT ZIJN EEN TRADITIE DIE VAN GENERATIE OP GENERATIE WORDT OVERGE- DRAGEN. EEN PROCES DAT GEWOON TIJD NODIG HEEFT. BENIER NEDERLAND HEEFT DAARVOOR ECHTER EEN OPLOSSING GEVONDEN.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4