NBT magazine nr5 2020 Online

X X X X NB T M a g a z i n e n r 5 2 0 2 0 36 A c h t e r g r o n d Van hoofdpijn naar ontzorging: VERHOEVEN FAMILY BIEDT GESPECIALISEERDE ONDERSTEUNING BIJ INRICHTING NIEUWE PRODUCTIELIJN DE CONSUMENT IS MEER DAN OOIT GEVOELIG VOOR KWALITEIT EN SMAAK. HOE GEAVANCEERD DE BAKKERIJ VAN DE TOEKOMST OOK IS INGERICHT, DE AMBACHTELIJKE UITSTRALING VAN HET EINDPRODUCT STAAT NADRUKKELIJK EN IN TOENEMENDE MATE CENTRAAL. HET KLINKT PARADOXAAL, MAAR EEN CONSTANTE, HOGE KWALITEIT MET AMBACHTELIJKE UITSTRALING KAN AANZIENLIJK BETER WORDEN GEGARANDEERD DOOR DE INZET VAN NIEUWE PRODUCTIETECHNIEKEN ZOALS BIJVOORBEELD VACUUM COOLING & BAKING. HET RESULTAAT VALT OF STAAT MET EEN VOLLEDIGE AFSTEMMING VAN ALLE INSTRUMENTEN EN INGREDIËNTEN. VEEL VAN DE TECHNIEKEN DIE IN DE AFGELOPEN DECENNIA ZIJN GEÏNTRODUCEERD ZIJN GEBASEERD OP DE TOEPASSING VAN INNOVATIEVE TECHNOLOGIE EN KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE. DIT MAAKT DE INRICHTING VAN EEN NIEUWE MODERNE PRODUCTIEOMGEVING WEL STEEDS COMPLEXER. VERHOEVEN BAKERY EQUIPMENT FAMILY RICHT ZICH STEEDS NADRUKKELIJKER OP BEGELEIDING VAN DIT PROCES EN BIEDT HAAR KLANTEN -OOK OP AFSTAND DOOR DE INZET VAN MODERNE HULPMIDDELEN BINNEN DE KADERS VAN DE COVID-19 RICHTLIJNEN- TURNKEY ONDERSTEUNING AAN. People behind the machines

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4