NBT magazine nr5 2020 Online

X X X X NB T M a g a z i n e n r 5 2 0 2 0 37 SPECIALISATIE ÈN TURNKEY De aankoop van gespecialiseerde productiehulpmiddelen is één, maar de integratie van deze machines tot één goed werkend geheel valt niet te onderschatten. Door nadrukkelijk mee te denken met klanten in deze integratie en door levering van faciliteiten die het inrichtingsproces ‘ontzorgen’ ontstijgt Verhoeven Bakery Equipment Family de positie van leverancier. Vanuit de partnership gedachte: ‘meedenken en meewerken’ worden ervaren teams ingezet om de oplevering van productielijnen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarbij worden de eigen producten, maar ook die van collega’s en overige specialisten op vakkundige wijze geïntegreerd. De gespecialiseerde project engineers, proefbakkers en projectbegeleiders verlaten het project pas na de overdracht van een goed werkende productielijn. Verhoeven Bakery Equipment Family is ontstaan door de verdere integratie van de bestaande, gespecialiseerde bedrijven BVT, Newcap, Vacuum Cooling & Baking en Bakepack. De synergie tussen de diverse labels leidt tot een compleet aanbod van specialisaties. Naast deze specialisaties kiest de family ervoor om betrokken te zijn bij het eindresultaat en positioneert zij zich nadrukkelijk als partner van haar klanten in de rol van turnkey specialist. In sommige gevallen gaat de samenwerking zelfs zo ver dat er een belangrijke bijdrage wordt geleverd in de productontwikkeling. MENSEN ACHTER DE MACHINES In de uitbouw van de family, die met haar bedrijven in de bakkerij markt nu ruim 50 jaar ervaring heeft opgebouwd, is nadrukkelijk gekozen voor een compacte, flexibele organisatie met korte lijnen. Niet met gedecentraliseerde vestigingen of buitenlandse kantoren. Als een ware familie met de nadruk op participatie en betrokkenheid van de mensen achter de machines. Alle bedrijfsonderdelen zijn onder één dak samengebracht, van engineering en productie tot en met assemblage en aflevering. Alles wordt in huis geproduceerd. Deze vorm maakt het eenvoudiger het overzicht ook voor klanten te behouden en snel te kunnen schakelen tussen de diverse disciplines. De specialisten zijn door deze hechte samenwerking in staat om multidisciplinair samen te werken als een hecht team. Voor aanvullende informatie: Verhoeven Family of Companies Tel. +31 (0)412 63 05 45 info@verhoevenfamily.com VERHOEVEN BAKERY EQUIPMENT FAMILY De Family is opgebouwd uit een aantal gespecialiseerde bedrijven met erva- ring in tailormade oplossingen voor het bakkerij productieproces en biedt onder meer: • Make up: lamineren, sheeting lijnen, universele lijnen, gespecialiseerde lijnen zoals donut lijnen en taart lijnen • Handling: conveying, robotisering, depanning, Pre Conditioning: product conditioning en proofing • Conditioning: koeling en vriezen, vacuum cooling & baking • End of Line: verpakkingsoplossingen, systeemintegratie Family members: BVT Dough Process Solutions: Productoplossingen voor verwerking van deeg, waaronder lamineren en deegband verwerking voor onder meer donuts, broden, croissants, pizza’s etc. etc. Newcap Industrial Handling Solutions: Maatwerk oplossingen voor lijncom- ponenten voor brood en banketproducten, van rijzen tot koelen en invriezen. Vacuum Cooling and Baking Solutions: Wereldmarktleider in vacuum cooling & baking systemen voor de industriële en semi ambachtelijke bakkerijen. Met productassortiment van testunits en standaarduitrustingen tot tailormade installaties Bakepack End of Line Solutions: Gespecialiseerd in totale systee- mintegratie van verpakkingslijnen in de bakkerij productie. Van tailormade ontwikkeling tot effectief projectbeheer.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4