NBT nr5 2022 Online

NBT MAGAZINE NR 5 2022 4 INHOUD P. 10 SONNEVELD Amandelspijs is breed inzetbaar voor onder andere gevulde speculaas, kransen, staven en letters en natuurlijk gevulde broden. Amandelspijs van Sonneveld is een mooi, rijk en veelzijdig product waarmee jij tal van applicaties kunt maken. Door de amandelspijs te combineren met bijvoorbeeld geroosterde noten, gedroogde vruchten, kruiden en specerijen krijg je de meest smaakvolle najaarsproducten. P. 18 LEVENS MIDDLEBY Levens Middleby komt met het nieuwe bakkerijconcept Improve & Simplify. Verbeteren en versimpelen is het devies. “Keer op keer hetzelfde eindresultaat garanderen, voor klanten die blijven terugkomen? Dat doe je met de Leventi you bake-off oven. Dat is de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent, en daarnaast ongeëvenaard gebruiksgemak, bak prestaties waar je U tegen zegt én een laag energieverbruik.” P. 12 Energiecrisis Dat er sprake is van een crisis in bakkersland mag duidelijk zijn. Wij hebben een aantal bakkers gebeld en gevraagd naar hun situatie. Hoe gaan zijn om met de stijgende kosten, zijn er alternatieven voorhanden en hebben ze nog hoop dat er iets vanuit de overheid gedaan gaat worden voor hen? De vooruitzichten zijn niet rooskleurig, maar opgeven is voor veel bakkers ook geen optie. P. 21 COVERSTORY ROYAL KAAK Alle entiteiten van Royal Kaak gaan sinds vorig jaar onder dezelfde naam verder. Ook de afdeling Kaak Global Service is onder een noemer gaan opereren en dat zorgt voor meer synergie. Het resultaat is een serviceapparaat waarmee Royal Kaak haar klanten nóg verder kan ontzorgen en ondersteunen. Wij spreken met Gudo Ebbers, Managing Director van Kaak Global Service. 10 12 18 21

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4