NBT Magazine nr 5 2023 Online

Volg ons op Instagram COMPLETE BAKKERIJ TECHNIEK Richard Ruinard M 06 - 55 13 85 35 Jan Roodenburg M 06 - 46 76 07 36 Leon van der Zee M 06 - 34 37 34 87 Stef Alferink M 06 - 53 32 56 49 KWALITEIT Vorm & Volume Korst & Structuur HOUDBAARHEID Knapperigheid – Versheid Uiterste houdbaarheid ENERGIEZUINIG 20% kortere baktijd Efficiënt koelen PRODUCTIVITEIT -95% koeltijd en ruimte +40% productie VERDERE VERWERKING BAKKEN CONVENTIONEEL KOELEN VERDERE VERWERKING BAKKEN VACUÜMKOELEN KWALITEIT Vorm & Volume Korst & Structuur HOUDBAARHEID Knapperigheid – Vers Uiterste houdbaarheid ENERGIEZUIN G 20% kortere baktijd Efficiënt koelen PRODUCTIVITEIT -95% koeltijd en ruim e +40% productie V RDERE VERWERKING BAKKEN CONVENTIONEEL KOELEN VERDERE VERWERKING BAKKEN VACUÜMKOELEN KWALITEIT Vorm & Volume Korst & Structuur HOUDBAARHEID Knapperig – Versheid Uiterste houdbaarheid ENERG EZUINIG 20% kortere baktijd Efficiënt koelen PRODUCTIVITEIT -95% koel ijd en ruimte +40% productie VERDERE VERWERKING BAKKEN CONV NTIONE L KOELEN VERDERE VERWERKING BAKKEN VACUÜMKOELEN KWALITEIT Vorm & Volume Korst & Structuur HOUDBAARHEID Knapperigheid – Versheid Uiterste houdbaarheid ENERGIEZUINIG 20% kortere baktijd Efficiënt koelen PRODUCTIVITEIT -95% koeltijd en ruimte +40% productie VERDERE VERWERKING BAKKEN CONVENTIONEEL KOELEN VERDERE VERWERKING BAKKEN VACUÜMKOELEN LITEIT Vorm & lume Korst & Structuur O EID Langer knapperig en vers Langere houdbaarheid PR UCTI ITEIT - 95% koe ijd en ruimt + 40% productie E ER IE I I Tot 4 kort re baktijd Efficiënt koelen Michel Schröder Senior Vacuüm Bakker Baktechnisch adviseur Weber Cooling VACUÜMKOELINGSlimmer bakken, betere kwaliteit NIEUWBIJ BURNEX

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4