Machines op maat voor elke klant De machines van Divardy zijn ontworpen met oog voor de functionele behoeften en specifieke omstandigheden van elke productieomgeving. “Voedselveiligheid en -kwaliteit zijn van het grootste belang voor onze klanten, en die aspecten nemen we altijd zorgvuldig mee in onze ontwerpen”, aldus David. Door te werken volgens een ‘less is more’ ontwerpfilosofie streeft Divardy naar optimale productiviteit met minder voedselverspilling, kortere onderhoudsintervallen en een lager energieverbruik. Service als speerpunt Naast innovatie staat Divardy ook bekend om de uitstekende service. “Er kan altijd iets misgaan, maar met onze vakkennis lossen we problemen snel en effectief op”, legt David uit. “We maken hier alles zelf, van besturingssystemen tot schakelkasten. Daardoor kunnen we bij storingen snel reageren en onze klanten snel weer op weg helpen.” Blik op de toekomst Na 25 jaar kijkt David vol vertrouwen naar de toekomst. “We blijven innoveren, omdat dat niet alleen leuk is, maar ook belangrijk werk is. In deze industrie moet je continu op zoek blijven naar verbeteringen. Voor zowel Divardy als onze klanten levert dat alleen maar voordelen op”, zegt hij. “Er is veel gebeurd in 25 jaar, maar we zijn nog lang niet klaar. Onze naam is gevestigd en daar ben ik trots op. Maar wat me het meest trots maakt, zijn de mensen die hier werken. Dankzij hun inzet en teamgeest hebben we dit bereikt. Samen maken we van Divardy een bedrijf waar mensen graag werken, waar we elkaar steunen en samen successen vieren.” Meer informatie: Divardy Bakery Service BV Tel. +31 (0)343 523880 | www.divardy.nl De kracht van maatwerk Divardy staat al sinds de oprichting bekend als dé specialist op het gebied van depanners. Dankzij de hoge kwaliteit en maatwerkoplossingen die worden geleverd, is Divardy een vaste partner geworden voor veel bakkerijen. “We bieden niet alleen depanners, maar ook een breed scala aan bakkerijmachines en onderdelen, op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van onze klanten”, zegt David. Door de jaren heen heeft Divardy zijn aanbod verder uitgebreid en blijft het inspelen op de vraag naar innovatieve en efficiënte systemen. Terug naar de basis Divardy heeft de afgelopen jaren flinke groeistappen gezet en zich steeds verder gespecialiseerd. Met een sterke focus op service, onderhoud en de ontwikkeling van systemen rondom de handling van deeg- en broodproducten, zoals beladers, ontladers, narijskasten, koelsystemen, transportsystemen, opslagsystemen, tijgerpap en koppelreiniging, blijft het bedrijf toonaangevend in de branche. De oplossingen van Divardy staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Dankzij ons internationaal netwerk van dealers en servicepartners leveren we onze machines aan bakkerijen over de hele wereld. Innovaties: stiller, zuiniger en sneller Op het gebied van innovatie is Divardy een pionier. “We zijn het bedrijf dat depanners maakt die naald- en zuigkracht combineren, volledig automatisch”, legt David uit. Een andere belangrijke innovatie is de naalddepanner die vijf centimeter onder de rand van een koppel reikt om het brood uit de koppel te halen. “Daarnaast hebben we machines ontwikkeld waarbij de naalden met een actuator in het brood worden gedrukt, wat niet alleen stiller en zuiniger is, maar ook 10% sneller.” Divardy heeft perslucht uit vrijwel al zijn machines gehaald, wat resulteert in nog efficiëntere en duurzamere machines. “Alleen als het technisch echt niet anders kan, gebruiken we nog perslucht.” Automatisering als sleutel tot succes Automatisering heeft de afgelopen 25 jaar een enorme opmars gekend en Divardy heeft hierop ingespeeld met een breed aanbod van geautomatiseerde systemen. Van een start stop systeem tot aan een lijn besturing, alles is mogelijk! ONZE NAAM IS GEVESTIGD EN DAAR BEN IK TROTS OP. MAAR WAT ME HET MEEST TROTS MAAKT, ZIJN DE MENSEN DIE HIER WERKEN NBT MAGAZINE NR 5 2024 19
RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4