S
Y M P O S I U M
Wat ziet de bakker als belangrijke taken voor
toeleveranciers om nog beter voorbereid te zijn
op de toekomst? Waar kunnen bedrijven inhaal-
slagen maken? Denk onder andere aan finan-
ciering, hygiëne en voedselveiligheid, maar ook
aan technologische innovaties en het inspelen op
trends. In een rondetafelgesprek onder leiding van
Hanno Spanninga gaan een tiental vooraanstaande
bakkers de discussie aan en bespreken onder de
meer de rol van de toeleveranciers en wat ze van
hen verwachten in de toekomst. Met de uitkomst
gaan de betrokken partijen aan de slag om de
Nederlandse bakker beter te kunnen faciliteren, nu
en in de toekomst.
Drones in de bakkerij
Naast het optimaal ondersteunen van de klanten
heeft Nederlandse Bakkerij Techniek zich ook als
doel gesteld om handvatten aan te reiken om bak-
kers te inspireren om open te staan voor andere
inzichten. Zo worden de aanwezigen meegeno-
men in technologische ontwikkelingen, zoals het
toepassen van drones in de voedselproducerende
industrie. Er is dan ook een spreker uitgenodigd die
aan de hand van een aantal cases een inkijkje geeft
hoe een drone toegepast wordt bij een aardappel-
verwerker en een zuivelproducent.
Inschrijven voor het symposium kan op www.nbt-
bakkerijtechniek.nlen
www.nbtmagazine.bizNederlandse Bakkerij Techniek organiseert op
maandag 18 januari 2016 een symposium onder
de noemer ‘Door het oog van de bakker’. In het
Bakery Institute in Zaandam komen vooraan-
staande leveranciers en bakkers samen om aan
de hand van een aantal stellingen te discussiëren
over de rol van toeleveranciers, hedendaagse
uitdagingen, ontwikkelingen in de bakkerij en de
toekomst van de bakkerijbranche.
Door het oog van de bakker
Door het oog van de bakker
Datum:
18 januari 2016
Tijd:
12.30 – 17.00 uur
Locatie:
Bakery Institute, Zaandam
Kosten:
Gratis voor NBT-leden, anders € 75,-
Programma:
12.30 uur
Ontvangst en lunch
13.15 uur
Discussie
15.15 uur Korte break
15.30 uur Presentatie ‘Drones in de bakkerij’
16.00 uur
Borrel en napraten
17.00 uur
Einde bijeenkomst
NB T M
A G A Z I N E
N R
6 2 0 1 5 9