Previous Page  9 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 9 / 44 Next Page
Page Background

S

Y M P O S I U M

Wat ziet de bakker als belangrijke taken voor

toeleveranciers om nog beter voorbereid te zijn

op de toekomst? Waar kunnen bedrijven inhaal-

slagen maken? Denk onder andere aan finan-

ciering, hygiëne en voedselveiligheid, maar ook

aan technologische innovaties en het inspelen op

trends. In een rondetafelgesprek onder leiding van

Hanno Spanninga gaan een tiental vooraanstaande

bakkers de discussie aan en bespreken onder de

meer de rol van de toeleveranciers en wat ze van

hen verwachten in de toekomst. Met de uitkomst

gaan de betrokken partijen aan de slag om de

Nederlandse bakker beter te kunnen faciliteren, nu

en in de toekomst.

Drones in de bakkerij

Naast het optimaal ondersteunen van de klanten

heeft Nederlandse Bakkerij Techniek zich ook als

doel gesteld om handvatten aan te reiken om bak-

kers te inspireren om open te staan voor andere

inzichten. Zo worden de aanwezigen meegeno-

men in technologische ontwikkelingen, zoals het

toepassen van drones in de voedselproducerende

industrie. Er is dan ook een spreker uitgenodigd die

aan de hand van een aantal cases een inkijkje geeft

hoe een drone toegepast wordt bij een aardappel-

verwerker en een zuivelproducent.

Inschrijven voor het symposium kan op www.nbt-

bakkerijtechniek.nl

en

www.nbtmagazine.biz

Nederlandse Bakkerij Techniek organiseert op

maandag 18 januari 2016 een symposium onder

de noemer ‘Door het oog van de bakker’. In het

Bakery Institute in Zaandam komen vooraan-

staande leveranciers en bakkers samen om aan

de hand van een aantal stellingen te discussiëren

over de rol van toeleveranciers, hedendaagse

uitdagingen, ontwikkelingen in de bakkerij en de

toekomst van de bakkerijbranche.

Door het oog van de bakker

Door het oog van de bakker

Datum:

18 januari 2016

Tijd:

12.30 – 17.00 uur

Locatie:

Bakery Institute, Zaandam

Kosten:

Gratis voor NBT-leden, anders € 75,-

Programma:

12.30 uur

Ontvangst en lunch

13.15 uur

Discussie

15.15 uur Korte break

15.30 uur Presentatie ‘Drones in de bakkerij’

16.00 uur

Borrel en napraten

17.00 uur

Einde bijeenkomst

NB T M

A G A Z I N E

N R

6 2 0 1 5 9