NB T M
a g a z i n e
n r
6 2 0 1 6
13
N
i e u w s
FRITUREN BLIJK HOT. IN OKTOBER
ORGANISEERDE ZEELANDIA SAMEN
MET EVERBAKE CAPWAY EEN AAN-
TAL INSPIRERENDE FRITUUR SESSIES
OM KENNIS TE DELEN EN TE LATEN
ZIEN WAT ER ALLEMAAL MOGELIJK IS
OMTRENT FRITUREN.
Een groot succes was het, de Frituur Inspiratie Sessies. Maar liefst 211 bak-
kers hebben deelgenomen aan de sessies op vijf verschillende locaties door
Nederland. Er werd gedemonstreerd, gekeurd, geproefd en geluisterd. Zo deelden
collegabakkers hun ervaringen en gaven tips over hoe frituren beter tot zijn recht
kan komen. En wat levert het nou op zo’n oliebol? Deze vraag werd beantwoord
aan de hand van een interessant verdienmodel dat overigens beschikbaar is
gesteld aan alle belangstellenden.
CREARE
®
De demonstraties werden gegeven door twee bakkerij-adviseurs van Zeelandia
met behulp van de Creare
®
oliebollenlijnen van EverBake Capway. Uiteraard
werden er oliebollen gebakken maar ook Quarkini’s, churros en hartige hapjes
passeerden de revue. Een duidelijke boodschap was dat er veel meer mogelijk is
met betrekking tot frituren. Haal meer uit uw oliebollenlijn door eerder te bakken
en niet te wachten tot de laatste week van het jaar.
Wilt u meer weten over de grondstoffen en recepten voor uw frituurproducten
neem dan contact op met Leo Nouwen, tel. +31 (0)111 419365,
lno@zeelandia.nlof kijk op
www.zeelandia.nl. Wilt u meer informatie over de CREARE® frituurlijnen
dan kunt u bellen met +31 (0)88 73 000 00 of ga naar
www.everbake-capway.nlFRITUUR INSPIRATIE SESSIES
DOOR
EVERBAKE EN ZEELANDIA