NBT Magazine nr.6 2017

NB T M a g a z i n e n r 6 2 0 1 7 9 ren zich immers meer en meer online. Maar dat betekent niet dat onze salesmensen niet meer op de weg te vinden zijn. We bieden klantspecifieke maatoplossingen, dus persoonlijk contact is nog steeds zeer gewenst.” REFERENTIES “Door de nieuwe manier van marktbenadering willen we onze zichtbaarheid verder vergroten en van daaruit leads genereren”, zo vervolgt Paul. “We merken dat de bakkersbranche open staat voor nieuwe aanbieders, maar gelijk- tijdig zien we een parallel met de vleesindustrie. Het is een iets meer gesloten branche, waar netwerken belangrijk zijn. Zo wordt er veel waarde gehecht aan referenties in de branche, om zo toch met eigen ogen zien hoe onze oplossingen in de praktijk werken. Daarvoor zijn we op zoek naar de juiste partners om dit te realiseren.” DUITSE ‘GRÜNDLICHKEIT’ Bizerba staat bekend om de hoogwaardige machines en oplossingen. De visie inspectiesystemen, röntgen inspec- tiesystemen, checkwegers, weeg- en etiketteersystemen, dynamische weegschalen en industrieweegschalen worden naar de hoogst mogelijke maatstaven geproduceerd in Duitsland, maar de volledige ondersteuning wordt aange- stuurd vanuit Enschede. Paul: “De machines beschikken over de Duitse ‘gründlichkeit’ waar Bizerba om bekend staat, maar de service wordt verzorgd door een team bestaande uit ervaren en gecertificeerde service-engineers en technische specialisten die woonachtig zijn verspreid over het hele land. Zo zijn we altijd dichtbij onze klanten en kunnen we onze klanten een optimale ondersteuning garanderen.” SPECIAAL AANBOD NBT-LEZERS “Waar we in andere industrieën goed vertegenwoordigd zijn en een vooraan- staande partner zijn voor veel belang- rijke klanten, zien we nog genoeg groeimogelijkheden om deze rol ook in de bakkersbranche te spelen. We onder- scheiden ons door onze hoogwaardige machines en software-oplossingen én de klantspecifieke maatoplossingen die we bieden. Daarbij kunnen we terugvallen op een ervaren serviceteam om onze klanten optimaal te ondersteunen. Als je als industriële bakker op zoek bent naar procesoptimalisatie en het zo veel moge- lijk voorkomen van recalls, dan komen we graag met je in contact. Speciaal voor NBT-lezers hebben wij tot het einde van het jaar een actie, waar nieuwe partijen bij wijze van introductie op een aantrekkelijke manier kunnen kennisma- ken met Bizerba”, zegt Paul tot slot. Meer informatie: Bizerba Tel. +31 (0)53 4800980 www.bizerba.com Paul te Velthuis

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4