NBT Magazine nr 6 online

NB T M a g a z i n e n r 6 2 0 1 8 17 BEPERKTE RUIMTE “Een andere reden om voor Divardy te kiezen, is de beperkte ruimte die voorhanden was en het feit dat Divardy gespecialiseerd is in het ontwikkelen van oplossingen voor een klein vloeroppervlak”, aldus Carl. “We hebben een goede naam opgebouwd met onze projecten en het is mooi dat we vertrouwen krijgen vanuit een prachtig bedrijf als Carl Siegert. Een dergelijk project wilde ikzelf ook al jaren doen. Het zit al een tijd in mijn hoofd, maar met de vraag vanuit de klant, zijn we ons actief gaan richten op de oplossing. Het is ook zo dat we nu klaar zijn als bedrijf zijnde om dergelijke projecten helemaal in goede banen te leiden. Dit is een mooi pilot project geweest en gelukkig hebben we het tot een goed einde weten te brengen”, aldus David. HYGIËNE Naar aanleiding van de wensen van de klant, is het team van Divardy aan de slag gegaan met een klantspecifieke oplossing. “Zoals gezegd wilde Carl Siegert graag een deel werkontlasting realiseren door het lossen van de broden uit de koppels te automatiseren. We hebben een vijftal functies daarvoor gecombineerd, zoals de naalddepanner en het liftsysteem voor de koppels. Daarbij hebben we rekening gehouden met de karren (800 x 600 red.) en natuurlijk met hygiëne. Dat wil zeggen dat de karren zo in het liftsysteem gereden kunnen worden en door de open structuur is het laad- en lossysteem makkelijk schoon te maken en te houden. Uiteraard voldoet de lijn aan de laatste en hoge veiligheidseisen. Het lijkt een makkelijk project, maar vergis je niet in de hoeveelheid techniek die samen moet komen en de moeilijkheidsgraad van de programmering. Dat is allemaal goed op elkaar afgestemd.”: ZWAAR WERK UIT DE BAKKERIJ “Voor ons is dit een prachtig project om te laten zien waartoe we als Divardy in staat zijn. We hebben door de jaren heen enorme stappen gemaakt en onszelf ontwikkeld tot een totaalleverancier van klantspecifieke laad- en losoplossingen en transportsystemen voor de midden-industriële en grote ambachtelijke bakkers. Ons doel is samen met klant kijken waar automatisering mogelijk is en het zware werk voor de bakker te veranderen. De broden uit koppels halen is geen werk waar een bakker zich mee bezig zou moeten houden. Zijn of haar focus moet op het realiseren van een mooi product liggen. Wij zorgen er voor dat ze hun focus ook daadwerkelijk daarop kunnen leggen.” Voor aanvullende informatie: Divardy BV Tel. +31 (0)343 523880 | www.divardy.nl

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4