NBT magazine nr6 2019 online

V o o r b e s c h o u w i n g 21 NB T M a g a z i n e n r 6 2 0 1 9 Vier dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve startups en interessante sprekers. Ook zijn er een groot aantal partijen aanwezig die hun diensten en producten specifiek op de bakkersbranche hebben gericht. Denk daarbij aan Cikam, Coöperatieve Vereniging Beko, CSM Bakery Solutions, Dawn Foods, Dobla B.V., Royal Steensma, Vandemoortele Nederland, Veenhuizen Groep en ga zo maar door. EN VERDER… Het Start-upLAB is dé plek waar je nieuwe foodservice initiatieven vindt. Ruim 55 start-ups laten hun nieuwste producten en diensten zien. Laat je inspireren door alle innovaties van app tot zoet kruidige drank en van groen relatiegeschenk tot vegan cake. Het interactieve Personeelsplein is dé plek voor al jouw vragen rondom personeelsuitdagingen. Op het interactieve Personeelsplein vind je alles rondom de huidige arbeidsmarktuitdagingen in de foodservice branche. Zowel werkgevers als werknemers worden geïnspireerd, geïnformeerd en geactiveerd rondom personeel(tekort) in de foodservice industrie. In samenwerking met diverse branchepartijen worden verschillende oplossingen geboden voor jouw personeelsuitdagingen. Krijg advies, leer van inspirerende cases en helpen we je helpen jou te matchen aan de juiste kandidaat of vacature. Op het Facility & Hospitality Plein vind je volop informatie en inspiratie over uitdagingen van de toekomst. Dit plein is speciaal ingericht voor facilitair managers die hospitality willen integreren in hun bedrijfsvoering. Hier wordt the next level of hospitality in de facilitaire dienstverlening besproken, zodat jij jouw dienstverlening en organisatie onderscheidend in de markt kunt zetten. Facilitair adviesbureau Atir en andere toonaangevende kennispartners organiseren workshops, kennissessies en presentaties om je te inspireren. Dit wordt gedaan aan de hand van vijf thema's: voedselveiligheid, high touch, schoonmaak, verspilling & afvalmanagement en high tech ontwikkelingen Meer informatie: www.horecaval.nl BEZOEK HORECAVA VAN 13 TOT EN MET 16 JANUARI BAKKERSVAK IS MOMENTEEL HET ENIGE PLATFORM WAAR DE COMPLETE BAKKERIJSECTOR UIT NEDERLAND SAMENKOMT VOOR INSPIRATIE EN INNOVATIE, MAAR WIJ BEZOEKEN AL VELE JAREN OOK DE HORECAVA MET VEEL PLEZIER. WAAROM? EIGENLIJK HEEL SIMPEL: OMDAT JE DAAR OOK HEEL VEEL INSPIRATIE EN INNOVATIE VOOR ONDERNEMERS IN DE FOODINDUSTRIE VINDT. MOCHT JE OOK INTERESSE HEBBEN OM DE HORECAVA EEN KEER TE BEZOEKEN, VOLGEND JAAR VINDT DE VAKBEURS VOOR EN DOOR PROFESSIONALS IN DE FOODSERVICE BRANCHE PLAATS VAN 13 TOT EN MET 16 JANUARI.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4