NBT Magazine nr6-2020 Online

NB T M a g a z i n e n r 6 2 0 2 0 31 A D V E R T E N T I E www.marvu.nl/NBT Bekijk onze website: Sterk in het verbinden van losse processtappen tot kunt schakelen. Marvu is gespecialiseerd in interne transportsystemen in de voedselverwerkende industrie. Marvu biedt maatwerkoplossingen voor elk logistiek vraagstuk. Franco Fresco is met de handelsnaam Gustavo Gusto een bekend diepvriespizza producent, zo horen wij van Jeroen Hannink, Head of sales & project department vanVan Abeelen Food Processing Technology. "Zij zijn ervan overtuigd dat een diepvriespizza net zo lekker kan smaken als een pizza van jouw favoriete Italiaans restaurant. Om tot deze hoogwaardige kwaliteit pizza te komen, gebruikt men speciaal deeg, welke met de hand wordt gevormd. En er worden enkel en alleen kwaliteitsproducten toegepast in het productieproces. De door Van Abeelen speciaal ontworpen spiraalvriezers garanderen de klant dat de kwaliteit tijdens het vriezen gewaarborgd blijft." Om dat proces van het invriezen van de pizza’s te optimaliseren heeft Gustavo Gusto vier jaar geleden alweer de hulp ingeroepen van Van Abeelen. “Wij hebben daar drie spiraalvriezers met bijbehorende CO 2 koelinstallaties mogen plaatsen”, aldus Jeroen. “Zowel de koelinstallaties als de vriezers zijn als plug & play units geleverd. Inmiddels is de vervolgopdracht een feit en worden er medio 2021 twee spiraalvriezers met koelinstallaties geleverd.” NIEUW PROJECT Eigenaar van Gustavo Gusto is de heer C. Schramm en hij is zeer te spreken over wat Van Abeelen voor hen betekend heeft tot nog toe. “Bij aanvang van het project heb ik drie partijen uitgenodigd om een offerte uit te brengen. Nadat ik alle prijzen binnen had, ben ik individueel met de verschillende aanbieders in gesprek gegaan. Tijdens deze gesprekken ontstond er een goede klik met de firma Van Abeelen. Zij dachten volledig mee in de wensen die ik had en de groei die ik voor ogen had in een zeer kort tijdsbestek. Deze gesprekken gingen niet alleen over de koudetechniek en de spiraalvriezers, maar Van Abeelen dacht ook mee in de totaaloplossing. De eerste schetsen van de nieuwbouw werden gedaan op een ‘sigarendoosje’ en als je nu kijkt naar het resultaat, zijn wij er zeer trots op. Mijn twijfel was wel of Van Abeelen mij kon voorzien van de juiste service, omdat ze 800 kilometer van mij verwijderd zijn. Echter na vier jaar ervaring kan ik bevestigen dat ze me nooit in de steek hebben gelaten en echte professionals zijn. Inmiddels zijn wij bezig met uitbreiding van onze capaciteiten op een nieuwe locatie en daarvoor is Van Abeelen natuurlijk mijn partner.” WIJ DOEN HET ANDERS! “Als je wereldwijd forse concurrentie hebt moet je, je proberen te onderscheiden van de massa”, vertelt Jeroen. “Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ten eerste luisteren wij heel goed naar wat de klant wil en vragen door hoe hij zijn toekomst ziet. Ook praten wij over de productieprocessen, risico’s, hygiëneregels en dergelijke en maken dan samen met de klant een maatwerk oplossing, want wij hebben geen standaard machines op voorraad en werken alleen tailormade. Dat is ook onze kracht. Heel belangrijk voor ons is de relatie met de klant. Krachten bundelen en goed luisteren naar de wensen van onze klanten is van fundamenteel belang om tot de beste oplossing te komen." KLAAR VOOR DE TOEKOMST Van Abeelen Food Processing Technology realiseerde voor Gustavo Gusto drie spiraalvriezers met bijbehorende conventionele koelinstallaties met het natuurlijke koudemiddel CO 2 . “De machines zorgen voor een soepel proces en waarborgen de kwaliteit. In het voortraject hebben we verschillende keren overleg gehad en zijn we goed geadviseerd door Van Abeelen over de mogelijkheden en bespraken we onze wensen om tot het optimale resultaat te komen”, zegt de heer C. Schramm tot slot. Inmiddels draaien de vriezers al geruime tijd naar volle tevredenheid. Ieder uur komen er een enorme hoeveelheid pizza’s van de band die -eenmaal afgebakken- niet onder doen voor de kwaliteit van een verse pizza. Meer informatie: Van Abeelen Groep Tel. +31 (0)161 230 052 | www.vanabeelen.eu

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4