NBT-magazine n6-2021 Online

NB T M a g a z i n e n r 6 2 0 2 1 6 N i e u w s De flexibele en betaalbare Selmi One-Shot machine voor het verwerken van chocolade en vulling tot bonbons in één shot, wordt tijdelijk in diverse uitvoeringen aangeboden met kortingen tot meer dan 30%. De Selmi One-Shot is geschikt voor vormbonbons, vormrepen maar ook het spuiten van cups, sticks en dergelijke zonder vorm. Daarnaast zijn ook de Selmi koeltunnels van 4 meter tot 16 meter en in 200mm tot 600mm breedte met overtrekband voor bonbons, koekjes of taarten nu extra scherp geprijsd. Het Italiaanse Selmi is een gevestigde naam als het gaat om chocolade tempereermachines. Hun productielijnen bieden kwaliteit, flexibiliteit en diversiteit voor een breed assortiment producten. Al meer dan 15 jaar is Henk Koenen de vertrouwde sales- en servicepartner van Selmi Chocolate Machinery uit Italie. Ga naar de website van Selmi (www.selmi-group. com) en kijk bij Promotion Packages voor de aanbiedingen tot en met 15 december 2021. Voor advies en meer informatie neem je contact op met Selmi’s verdeler Henk Koenen Chocolate Technology via info@henkkoenen.nl of 0161-452516 (Contactpersoon is Wiet Koenen). SELMI HEEFTNOGTOT ENMET 15DECEMBER ZEER INTERESSANTE AANBIEDINGEN OP DIVERSE PRODUCTIELIJNEN. DAT GELDT MEDE VOOR DE SELMI CLUSTER LIJN VOOR DE PRODUCTIE VAN PINDAROTSJES EN BREEK-CHOCOLADEPLATEN, MAAR DEZE PRODUCTIELIJN IS OOK GESCHIKT VOOR DE VERWERKING VAN ANDERE NOOTJES EN VRUCHTEN IN CHOCOLADE ZOALS GRANOLA’S, AMANDELSPLIT EN DERGELIJKE. SELMI PRODUCTIELIJN VOOR BONBONS, REPEN OF PINDAROTS Vrijdag 29 oktober verraste een lid van de gedeputeerde staten van Gelderland Kaak met het goede nieuws dat zij het predicaat koninklijk mag dragen. Het predicaat koninklijk wordt toegekend uit naam van zijne Majesteit Koning Willem Alexander en symboliseert het respect, de waardering en vertrouwen in het bedrijf. Het wordt enkel aan bedrijven toegekend die bewezen hebben een belangrijke positie in hun vakgebied in te nemen, van landelijke betekenis zijn en ten minste 100 jaar bestaan. Het koninklijk predicaat wordt toegekend voor een periode van 25 jaar en kan daarna verlengd worden. Voor Kaak is het predicaat een mooie bekroning van haar 175-jarig bestaan, behaald met de inzet van vorige generaties en alle huidige werknemers. Kaak kijkt ernaar uit haar klanten als Royal Kaak van dienst te mogen zijn. DIT JAAR VIERT KAAK HAAR 175-JARIG BESTAAN. OP 24 JUNI JL. IS DIT HEUGLIJKE FEIT KRACHT BIJ GEZET MET DE ÉÉNWORDING VAN ALLE BAKKERIJ GERELATEERDE ENTITEITEN IN DE GROEP ONDER ÉÉN NAAM, KAAK, MAAR ER VIEL DIT JAAR MEER TE VIEREN. KAAK IS VOORTAAN ROYAL KAAK Van links naar rechts: Jan Markink, lid van gedeputeerde staten Gelderland, Jan Kaak, eigenaar, Otwin van Dijk, burgemeester Oude IJsselstreek en Lodewijk van der Borg, CEO

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4