Slagersvak Nr1-2021 Online

21 s l a g e r s v a k n r 1 2 0 2 1 C o v e r s t o r y D . I . K o e l t e c h n i e k EEN GROEIEND AANTAL SLAGERIJEN, SUPERMARKTEN EN FABRIKANTEN IN DE VOEDINGSMIDDELEN- EN VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE DOET EEN BEROEP OP D.I. KOELTECHNIEK IN PUTTEN VOOR HET INSTALLEREN VAN EEN KOEL- OF VRIESSYSTEEM EN ANDERE KOELTECHNIEK DIE NODIG IS VOOR EEN OPTIMAAL WERK- EN BEWAARKLIMAAT IN DE WINKEL OF FABRIEK. “WIJ VERZORGEN DE INSTALLATIE VAN A TOT Z, AL DAN NIET IN OVERLEG MET DE INTERIEURONTWERPER. WE WERKEN HIERVOOR NAUW SAMEN MET VIESSMANN REFRIGERATION, DAT DE KOELMEUBELEN LEVERT”, VERDUIDELIJKT EIGENAAR-DIRECTEUR JAN WILLEM MOL VAN D.I. KOELTECHNIEK. ‘Koeltechniek is heel belangrijk in de slagersbranche. WIJ VERZORGEN DAAROM DE INSTALLATIE VAN A TOT Z’ Vitrine bij een slagerij in het oosten van het land.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4