Slagersvak nr 1 2023

SLAGERSVAK NR 1 2023 34 BRANCHENIEUWS Nieuw logo en nieuwe verpakkingen voor ‘vernieuwd’ Dutch Spices DUTCH SPICES, EEN MERK VAN DE EPOS FOOD FAMILY, IS COMPLEET VERNIEUWD. DE SMAAKMAKERS KRIJGEN EEN ONDERSCHEIDEND NIEUW UITERLIJK DAT AANSLUIT OP DE UNIEKE WAARDEN VAN HET MERK. Dutch Spices helpt met zijn producten mensen die veganistisch of halal willen eten. De producten zijn ook geschikt voor mensen die leven met een voedselallergie of -intolerantie. Er worden uitsluitend ingrediënten gebruikt die voldoen aan de allergeenveilige, veganistische en halal richtlijnen met een certificering voor BRC, SimplyOK en Halal. Dutch Spices staat daarom voor Freedom of Taste. NIEUWE VERPAKKING De producten van Dutch Spices krijgen een nieuwe kleurrijke verpakking, hiermee wordt benadrukt dat het merk er is voor iedereen. De inhoud en artikelnummers veranderen niet. EPOS Food Family heeft grootse plannen met Dutch Spices. Er zijn in diverse exportlanden partners gevonden voor distributie en de nieuwe communicatiecampagne wordt binnenkort gelanceerd. Ook in Nederland groeit de interesse bij producenten en grossiers voor smaakmakers die voldoen aan de bovenstaande richtlijnen en die geschikt zijn voor de genoemde doelgroepen. Meer informatie: Dutch Spices | Tel. +31 (0)33-247 56 00 info@dutchspices.com | www.dutchspices.com Keurslager Braamkamp winnaar Grote Grillworsttest: ‘Een bekroning op ons werk’ Keurslager Braamskamp wint voor derde maal Grote Grillworsttest KEURSLAGER BRAAMSKAMP IS VORIGE MAAND VOOR DE DERDE KEER UITGEROEPEN TOT WINNAAR VAN DE VAKWEDSTRIJD GROTE GRILLWORSTTEST. DE AMBACHTELIJKE GRILLWORST VAN DRENTSE KEURSLAGER BRAAMSKAMP UIT ROLDE KWAM IN 2021 EN IN 2018 OOK ALS BESTE UIT DE WEDSTRIJD. “GEWELDIG DAT ONZE AMBACHTELIJKE GRILLWORST ZO GOED GEWAARDEERD WORDT”, LACHT HAN BRAAMSKAMP. De Grote Grillworsttest wordt jaarlijks georganiseerd door branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers. De tweede prijs was voor Slagerij Hegeman uit Aarle-Rixtel. Keurslager Evert Tebak uit Nuenen eindigde als derde. Over de winnende grillworst van Keurslager Braamskamp zei de jury: “De winnende grillworst is vaktechnisch een echte topper. De jury heeft de grillworst uitvoerig beoordeeld: het aangezicht, de samenstelling, structuur, geur, smaak en bite. Alles klopt!” Braamskamp vertelt: “We werken hier hard voor met ons team. Het is wederom een bekroning op ons werk.” OVERIGE FINALISTEN De overige finalisten ontvingen in willekeurige volgorde een eervolle vermelding: Keurslager Antonis (Veldhoven), Slagerij Stefan Haak (Capelle aan den IJssel), Knobbout Slagerijen (Buren), Slagerij Dennis van de Ven (Schijndel), Keurslager Beverdam (Rijssen), Slagerij Van de Weg (Oosterwolde) en Keurslager De Jong uit Gilze.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4