Slagersvak nr 1 2023

SLAGERSVAK NR 1 2023 5 26 28 36 39 P. 39 SLAGERIJ IN BEELD: ANGELIQUE LEENDERS KEURSLAGER In een tijd waarin de sluiting van kleine winkeliers door de energiecrisis het zakelijke nieuws domineert, brengt Angelique Leenders Keurslager in Venray een verfrissend tegengeluid. “Na maanden van planvorming hebben we groen licht gekregen om in het naastgelegen pand een restaurant te openen,” vertelt Angelique. P. 26 INTERVIEW HANDTMANN BENELUX Met ingang van 1 februari 2023 dragen Verbufa en Moulin-Debaillie (de agent voor Verbufa in België en Luxemburg) de naam Handtmann Benelux. “Met de naamswijziging kunnen we onze positie in de Benelux verder versterken en zullen we nog beter in staat zijn om totaaloplossingen aan te bieden aan onze klanten”, vertelt algemeen directeur Marc Fortuin. P. 28 JEREMY’S RELISH Jeremy Vermolen is de man achter Jeremy’s RELISH. “Ik wilde een zo natuurlijk en gezond mogelijk product maken, zonder concessies aan smaak en kwaliteit te doen.” We zochten Vermolen op in zijn ‘lab’ in het Noord-Brabantse Zundert om zijn creatie te proeven. P. 36 REPORTAGE BIJ VALLEI VARKEN “Door varkens ander voer te geven én op het boerenerf te investeren in duurzaamheidsmaatregelen, verlagen we de footprint van ons varkensvlees met minimaal 25% ten opzichte van 2018”, vertelt Bianca Deetman van Vallei Varken.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4