Slagersvak nr 1 2023

SLAGERSVAK NR 1 2023 6 BRANCHENIEUWS NextDeli neemt ook producten Versunie op in online platform Vanuit Heerhugowaard voorziet Versunie dagelijks al meer dan zevenhonderd zelfstandige ondernemers, bedrijven en instellingen door heel Nederland van verse groenten en fruit, zuivel, vlees en kant-en-klaarmaaltijden. De medewerkers bij Versunie zijn in totaal 24 uur per dag actief. Wat vandaag wordt besteld, is overmorgen al in huis. Daardoor heeft de klant de langst mogelijke houdbaarheid in de winkel of keuken. “Versunie is een echte aanwinst voor NextDeli”, zegt Ben Hansen, directeur van NextDeli. “Zij zijn al jaren expert in het beleveren van retailbedrijven met een uitgebreid assortiment, met de unieke mogelijkheid om bijna alles per stuk te kunnen bestellen. Dat is een uitkomst voor de MKB-markt. Vanaf deze week is een zeer groot deel van het assortiment dus ook beschikbaar voor iedere speciaalzaak die een NextDeli account heeft. Op 6 februari opent NextDeli bovendien ook haar platform voor alle foodservice bedrijven in Nederland, dus ook die kunnen one-stop-shop via hun account bij Versunie terecht.” BREED ASSORTIMENT Peter Kaandorp, operationeel directeur van Versunie, vult aan: “Het zijn de ondernemers met een speciaalzaak of horecabedrijf, die het voor ons aantrekkelijk maken om samen te werken met NextDeli. Ons brede assortiment met bijzondere merken kunnen we nu ook via dit mooie platform onder de aandacht brengen. Als MKB-ondernemer kun je beter via NextDeli naar Versunie. Dat is goedkoper en dagelijks bezorgd zónder verzendkosten.” Meer informatie: NextDeli BV | Tel. +31 (0)85-8000088 info@nextdeli.com | www.nextdeli.com Paul van Trigt neemt je mee in de wereld van ‘Worst - vleeswaren - specialiteiten’ PAUL VAN TRIGT HEEFT EEN NIEUW BOEK: ‘WORST - VLEESWAREN – SPECIALITEITEN’ IS EEN ODE AAN VLEES- EN SLAGERSPRODUCTEN EN BEVAT UITGEBREIDE PRODUCTINFORMATIE OVER DE 150 MEEST BEKENDE EN VERKOCHTE WORSTSOORTEN EN VLEESWAREN. “DE REDEN OM DIT BOEK TE SCHRIJVEN, WAS DAT IK MERKTE DAT BIJ KOPERS EN VERKOPERS VEEL BEHOEFTE IS AAN UITGEBREIDE PRODUCTINFORMATIE”, VERTELT VAN TRIGT. “Na bijna drie jaar noeste arbeid van literatuurstudie, onderzoek en productie kan ik eindelijk mijn nieuwe boek presenteren. Dit ‘kennisboek’ moet een antwoord geven over de grote vraag naar uitgebreide productinformatie”, verduidelijkt Van Trigt. Zijn 332 pagina’s tellende boekwerk bevat gerichte productinformatie over de historie, ingrediënten, bereidingstechnieken, varianten en menusuggesties. Alle teksten worden ondersteund door sfeervolle productfoto’s. Een must-have voor de échte vakman! AUTORITEIT IN SLAGERSLAND Van Trigt is een autoriteit op het gebied van vlees en vleeswaren. Zo won hij tweemaal de prestigieuze Gouden Slagersring en kroonde hij zich tot winnaar van de Bronzen Rookworst. Ook geef hij veel lezingen en advies en hij is betrokken bij verschillende vakwedstrijden. ‘Worst – vleeswaren - specialiteiten’ is Van Trigt’s vijfde boek over charcuterie, vlees en/of specialiteiten. Zijn nieuwste boek is te koop en te bestellen via www.paulvantrigt.nl. De prijs is 34,95 euro (inclusief BTW), exclusief verzendkosten. ‘Worst - vleeswaren – specialiteiten’ bevat uitgebreide productinformatie over de 150 meest bekende en verkochte worstsoorten en vleeswaren VERSUNIE, DE GROOTSTE ONAFHANKELIJKE GROOTHANDEL IN VERSE PRODUCTEN VAN NEDERLAND GAAT EEN SAMENWERKING AAN MET NEXTDELI, HET E-COMMERCE PLATFORM VOOR VERSSPECIAALZAKEN. HET RESULTAAT VAN DEZE OVEREENKOMST IS DAT SLAGERS EN ANDERE SPECIAALZAKEN DE MOGELIJKHEID KRIJGEN OM DE SPECIALITEITEN VAN VERSUNIE RECHTSTREEKS, SNEL EN GEMAKKELIJK TE BESTELLEN.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4