10 SLAGERSVAK NR 1 2025 INGREDIËNTEN & MAALTIJDEN EFFICIËNT, EENVOUDIG EN WINSTGEVEND; 123MEALS SPEELT IN OP BEHOEFTE AAN GEMAK Steeds meer mensen gaan voor snelheid en gemak. En lekker, natuurlijk. Volgens Degens koopt 21% van de Millenials wekelijks een kant-en-klare maaltijd. Dat kunnen zij natuurlijk het beste bij jou doen. Om het bereiden en verkopen van kant-en-klare maaltijden voor de versspecialist zo eenvoudig mogelijk te maken, ontwikkelde Degens 123Meals. Het 123Meals-concept is ontworpen met het oog op eenvoud en snelheid. Om diverse maaltijden te kunnen bereiden, variërend van traditioneel tot wereldgerechten, zijn er slechts drie stappen nodig. De recepten zijn volgens Degens zo opgebouwd dat ze eenvoudig aan seizoenproducten en -ingrediënten aan te passen zijn. Omzetverhoging Consumenten vragen om kant-en-klaar maaltijden, u kunt ze aanbieden. Degens heeft alle marges en porties doorgerekend, zodat de slager weet wat verwacht kan worden. Dankzij een ‘slimme combinatie van ingrediënten en een efficiënte bereiding’ levert het concept aantrekkelijke winstmarges op. Paul Verschuren deed het Demo-chef Joost van Degens verzorgde een sessie bij Slagerij Paul Verschuren in Zwaag. Hij demonstreerde gerechten zoals Asian Szechuan, Chili con carne en Surinaamse kipstoof. De maaltijden waren binnen twee dagen volledig uitverkocht. Paul Verschuren beaamt dat 123Meals een efficiënte werkwijze is. Andere beschikbare maaltijden zijn onder andere Irish Stew en Zarzuela Spaanse Visstoof. Demo en cursus Om met 123Meals aan de slag te gaan is geen specifieke apparatuur, een extra ruimte of uitgebreide culinaire kennis nodig. De recepten en bijbehorende tips zijn zodanig uitgewerkt dat iedereen ermee aan de slag kan. Voor het, eventueel aarzelende team, biedt het bedrijf trainingen en ondersteuning. Wie belangstelling heeft, kan een gratis demo-sessie boeken. Meer informatie: www.degens.eu Irish grandmother stew van 123Meals
RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4