Slagersvak nr1-2025 Online

SLAGERSVAK NR 1 2025 25 INGREDIËNTEN & MAALTIJDEN KLASSIEKE SMAAK IN EEN HANDOMDRAAI MET NIEUWE PREMIUM SAUZEN VAN HÜGLI Een goede saus verfijnt een gerecht niet alleen, maar maakt deze compleet. Het maken van een goede saus kost tijd, energie en vraagt uiteraard om goede ingrediënten. Om slagers en traiteurs te ondersteunen bij het creëren van smaakvolle gerechten, introduceert Bresc, als dochterbedrijf van Hügli, vier nieuwe premium sauzen die volledig aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Alle vier de sauzen zijn bereid met de smaakvolle Barbera wijn uit de Piëmont. Met deze sauzen bespaar je tijd en energie, terwijl de klassieke, pure smaak behouden blijft die klanten weet te overtuigen. Glace de viande Een geconcentreerde reductie, ontstaan door vleesvocht langzaam in te koken tot een intense smaak is bereikt. Glace de viande wordt traditioneel bereid door vleesjus af te romen, in te dikken en te sudderen. Hügli verkort deze stappen en biedt deze smaakvolle jus kant-en-klaar aan, ideaal voor het samenstellen van bijvoorbeeld vaksmaaltijden of als component bij vlees. Demi-glace De demi-glace is een klassieke basis uit de Franse keuken, ontstaan door jus en espagnolasaus te combineren. Waar een traditionele bereiding vraagt om uren werk en een kalfsfond, levert Hügli een demi glace, hoog op smaak, die klaar is voor verdere verwerking. Brasato al Barbera Geïnspireerd door het traditionele Italiaanse gerecht uit Piemonte, brengt de Brasato al Barbera saus de smaak van langzaam gestoofd vlees en Barbera wijn naar je assortiment. Dankzij deze fluweelzachte saus geniet je van de intense combinatie van wijn en gastronomie, simpel door de saus toe te voegen aan gestoofd vlees. De Brasato al Barbera heeft in Duitsland de zilveren Küche Best Product Award gewonnen in de categorie High Convenience. Sauce échalotte De sjalottensaus met rode wijn is een verfijnde aanvulling op vleesproducten. In plaats van sjalotten te fruiten, wijn in te koken en bouillon te laten sudderen, is er deze kant-enklare sjalottensaus voor de slager. Perfect voor een snelle, maar smaakvolle aanvulling op vleesbereidingen. Over Hügli & Bresc De nieuwe sauzen worden geproduceerd door Hügli, een internationaal toonaangevend levensmiddelenbedrijf dat bekend staat om zijn passie voor authentieke smaken en hoogwaardige producten. Sinds de oprichting in 1935 combineert Hügli traditionele waarden met moderne technologieën om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Bresc is onderdeel van Hügli en de bedrijven bundelen hun krachten om oplossingen te bieden voor de professionele keuken, zowel op het gebied van smaak als efficiëntie. Bresc verzorgt in de Benelux de introductie van producten van het moederbedrijf Hügli. Meer informatie: Bresc Tel. +31 (0)183-200000 www.bresc.com/nl

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4