Slagersvak nr 2 2024

20 SLAGERSVAK NR 2 2024 KORT NIEUWS GRILL- EN BARBECUESEIZOEN KAN VAN START MET TURNPIKE BARBECUE Consumenten kunnen niet wachten op die heerlijke zomerse dagen. Dat betekent weer volop barbecueën, buiten koken en tafelen met familie, vrienden en collega’s. Voor de slager is dit het uitgelezen moment om in te spelen op de behoeften van de klant met de vernieuwde Turnpike Smokers barbecue kruidenblends en sauzen van Turnpike Barbecue, een jonge groothandel die zich focust op barbecue en dining. Voor veel slagers en delicatessenzaken zijn er nog volop kansen op het gebied van barbecueën, zo stelt Niels Bijl van Turnpike Barbecue. “Barbecueën is nog altijd booming én het biedt je als slager een mooie kans om je te onderscheiden van anderen in de branche. Het is voor een slager ook gemakkelijk om vast te stellen wanneer iemand een barbecue aan het voorbereiden is. Tien hamburgers, wat bavette en een paar spareribs? Dan weet je dat het zover is. Een mooie kans om hier nog kruiden en sauzen bij aan te bieden. Laat dat nou net zijn waar wij ons bij Turnpike Barbecue in specialiseren. Denk aan onze vernieuwde Turnpike Smokers barbecue kruidenblends en sauzen. Aardig wat shelf-appeal én ze zijn stuk voor stuk overheerlijk met authentieke smaken.” Groothandel Turnpike Barbecue biedt onder andere rubs en sauzen aan van Europese en Amerikaanse Barbecuekampioenen Southern Dutch BBQ, SunCity BBQ & Smoke This BBQ. De crème de la crème, aldus het bedrijf uit Lunteren. “Wij worden ongelofelijk enthousiast van gave producten. Producten met een toffe uitstraling die doen wat ze moeten doen en meer. Topkwaliteit, maar wél voor een schappelijke prijs. Van die producten die je bijna niet kan laten liggen wanneer je erlangs loopt.” Meer informatie: Turnpike Barbecue B.V. Tel. +31 (0)85 004 3499 | info@turnpikebbq.nl | www.turnpikebbq.nl TRADITIE EN INNOVATIE KOMEN SAMEN BIJ KESBEKE AUGURKENLEVERWORST Vanuit een samenwerking tussen Oos Kesbeke – ook wel bekend als De Augurkenkoning – en Hollands Best Vleeswaren, komt een heerlijke nieuwe traktatie naar de Nederlandse eettafels: de Kesbeke Augurkenleverworst. Deze innovatieve creatie is het resultaat van een familietraditie waarbij de leverworst met een augurk erbovenop wordt aangeboden op verjaardagsfeestjes. Na intensief onderzoek en talloze smaaktests is de perfecte balans gevonden tussen de zilte smaak van lever en de frisse augurkensmaak. Sinds eind april is deze lekkernij beschikbaar bij alle Albert Heijnwinkels in Nederland, gepresenteerd in handige porties van 300 gram in de Deli-counter. Maar het genot stopt niet bij de supermarkt. Ook is de Kesbeke Augurkenleverworst te vinden bij slagerijen, delicatessenwinkels en diverse horecagelegenheden. Oos Kesbeke is vol vertrouwen in het succes van de creatie. “Menig consument, maar ook professionele aanbieders zijn op zoek naar een onderscheidende, betaalbare invulling voor bij de borrel”, zegt hij. “Zelfs op de borrelplank komt hij perfect tot zijn recht. De Amsterdamse eetcultuur is landelijk bekend en staat voor lekker, makkelijk en niet duur.” De Kesbeke Augurkenleverworst belooft niet alleen een hit te worden op borrelplanken, maar biedt ook een onderscheidende optie voor elke andere gelegenheid. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er al gedacht aan een vervolg op de Kesbeke Augurkenleverworst. Meer informatie: Hollands Best Vleeswaren Tel. +31 (0)294 414666 | info@hollandsbest.eu www.hollandsbest.eu

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4