Slagersvak nr2-2025 Online

200 g Hellmann’s Real (of vegan) Mayonaise 150 g Hellmann’s Dressing Yoghurt Style Spaanse romescodip 350 G BASISSAUS + 30 g amandelpoeder 75 g Knorr Professional Specerijenpuree Paprika 3 g Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke Italiaanse pestodip 350 G BASISSAUS + 10 g Knorr Primerba Bouquet All’Italiana 30 g Knorr Primerba Pesto - - Pijnboompitten ter garnering Caraïbische ananas-kokosdip 350 G BASISSAUS + 15 g Knorr Primerba Curry 20 g kokosnootpoeder 100 g ananas, uit blik fijngesneden Met Hellmann’s als basis creëer je eenvoudig de lekkerste dipsauzen voor elke gelegenheid. Door Hellmann’s te mengen met verschillende kruiden en ingrediënten, tover je in een handomdraai unieke smaken op tafel. + = basissaus 1 2 3 3 zomerse dips, één smaakvolle basis

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4