Slagersvak nr3 2022 Online

Sl a g e r sVa k n r 3 2 0 2 2 19 Sl a v a k t o 2 0 2 2 MERKBELEVING Wie barbecue zegt, zegt WEBER. Daarmee kan wellicht zelfs worden gesteld dat dit het bekendste barbecuemerk ter wereld is. Het merk dankt zijn bekendheid aan de ronde vorm van de barbecue met deksel, die overigens van groot belang is bij de winterbarbecue. Onder het motto ‘Echte BBQ-ers willen het origineel’ speelt Bickery Food Group in op de bekendheid van de WEBER barbecue als A-merk. De foodmerkenspecialist met een reputatie van 45 jaar, introduceert het WEBER foodassortiment exclusief bij de slagers en barbecuespeciaalzaken. “Dat is een bewuste keuze”, zegt Oscar Sjoerds, commercieel directeur van Bickery. “Onze producten zijn onderscheidend in kwaliteit en passen niet in de supermarkt. Bovendien denken wij dat het geen seizoensproduct is en het hele jaar door verkocht kan worden bij de specialist.” Voor de slagers zijn speciale toonbankdisplays en een houten presentatiemeubel ontwikkeld, waarmee WEBER barbecue-producten het hele jaar door een interessant product blijft dat een klant gemakkelijk even meepakt. ONDERSCHEIDEND Op de vraag waarmee de foodproducten van WEBER zo onderscheidend zijn, is het antwoord duidelijk: ze zijn puur en smaakvol. Zo zijn de kruidenmixen ontwikkeld in Italië en daardoor minder Amerikaans van smaak. Dat wil zeggen dat ze minder suiker, minder zout en meer kruiden en specerijen bevatten. Dat past niet alleen goed op de barbecue, maar ook in de Nederlandse eetcultuur, waar we steeds meer op onze gezondheid letten. In de sauzen zitten geen conserveringsmiddelen en ze zijn gluten- en lactosevrij. In de rubs worden geen gemodificeerde smaakversterkers gebruikt. Dat geldt ook voor de pure Extra Vergine olijfoliesprays, die uiteraard volledig van Italiaanse olijven is vervaardigd. Het gehele assortiment bestaat uit meer dan dertig producten, waaronder aantrekkelijke cadeauverpakkingen en XXL barbecue marshmallows voor de kinderen. De reacties vanuit de slagers die al met WEBER barbecue-producten werken, zijn heel positief. Dat deze producten vóór en dóór barbecuespecialisten zijn ontwikkeld en in een kleine verpakking worden aangeboden maakt het extra aantrekkelijk. MET SMAAK DE WINTER(BARBECUE) DOOR! HET HELE JAAR DOOR BARBECUEËN IS VOOR DE VLEESLIEFHEBBER DE GEWOONSTE ZAAK VAN DE WERELD. MET DE KOMST VAN ALLERHANDE BUITENKEUKENS, BARBECUES EN KAMADO’S, WORDT DE VLEESBEREIDING STEEDS VAKER NAAR BUITEN VERPLAATST. DIT VRAAGT OM EEN UITBREIDING VAN HET ASSORTIMENT ACCESSOIRES, TOEBEHOREN EN SPECIFIEKE SMAAKMAKERS VOOR DE BARBECUE. DAAROM HEEFT HET BEKENDE BARBECUEMERK WEBER, EEN HELE SERIE KRUIDEN, RUBS, OLIES EN SAUZEN ONTWIKKELD. VOOR DE SLAGER EEN MOOIE KANS OM OOK IN DE WINTER MET BARBECUE-PRODUCTEN TE SCOREN. TRENDS Naast de hang naar gezonder en puur, bestaat er ook een groeiende behoefte een eigen ‘touch’ te geven aan ons verse eten. Zo zal er ook, zeker onder de doorgewinterde barbecueërs een groeiende behoefte ontstaan om vlees zelf te marineren met kruiden of rubs. "Het advies van de slager over de juiste producten wordt daarmee steeds belangrijker. Het verschil uitleggen tussen een ‘dry rub’ en marineren is een mooi verhaal dat helemaal bij een vleesspecialist past. Zo kan iedere vakspecialist zich onderscheiden en komen we samen de winter(barbecue) door!" Meer informatie: Bickery Food Group | Tel. +31 (0)35-656 0244 info@bickery.nl | www.bickery.nl | www.bickeryweber.nl Stand Slavakto: D099

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4