Slagersvak nr3 2022 Online

Stoofpotjemet gnocchi, tomaat en gepofte paprika Bespaar kosten door minder ingrediënten in je aanbod te gebruiken De Knorr Professional soepen zijn multi-inzetbaar; van soep tot stoof, van lasagne tot quiche. Verbluffend eenvoudig, lekker en laag in kosten. Probeer bijvoorbeeld dit stoofpotje met gnocchi, tomaat en gepofte paprika, op basis van Knorr Professional Toscaanse Tomatensoep. Ingrediënten voor 10 personen 5 st puntpaprika – peper en zout – zonnebloemolie 20 g Knorr Primerba Knoflook 20 g Knorr Primerba Basilicum 1,5 kg aardappelgnocchi 2 st uien 150 g Knorr Professional Toscaanse Tomatensoep 1 l water 1 kg cerise trostomaatjes 4 bol mozzarella 2 st lente-ui Bereiding Bestrijk de paprika’s met olie, zout, peper en Primerba Knoflook. Rooster ze in de oven, ontvel de paprika en snijd het vruchtvlees in grove brunoise. Bestrijk de tomaatjes met olie, zout, peper en de Primerba Basilicum. Rooster ze in de oven en bewaar voor later. Kook de gnocchi. Schep uit als ze gaar zijn, voeg wat olie toe en laat ze iets afkoelen. Fruit de ui aan in een soeppan. Voeg water toe en breng aan de kook. Voeg al roerend de Knorr Professional Toscaanse Tomatensoep poeder toe en kook 5 minuten rustig door. Verdeel de gnocchi in een ovenschaal met de paprika en tomaatjes. Giet hierop de soep. Voeg grofgesneden mozzarella toe en plaats 15 minuten in de oven op 190 graden. Maak het gerecht af met fijngesneden lente-ui. Tip: Serveer deze schotel met een frisse salade. Support.Inspire.Progress.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4