Slagersvak nr3-2024 Online

20 SLAGERSVAK NR 3 2024 VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN Verstegen tilt het professionele assortiment naar een hoger niveau met een mooie merkoptimalisatie. De producten exclusief voor de professionele chef en de versspecialist stromen langzaam de schappen in met een nieuwe look en feel. MERKOPTIMALISATIE VERSTEGEN: ‘WE OMARMEN TRADITIES EN STREVEN TEGELIJKERTIJD NAAR INNOVATIE’ Verstegen voert dit jaar een verandering door in het hele professionele portfolio kruiden en specerijen. De reden voor deze verandering is drievoudig. Allereerst wil het bedrijf uit Rotterdam zorgen voor verduidelijking van het assortiment en bijbehorende concepten. Daarnaast worden gebruik en verbruik gekoppeld aan verpakkingsgroottes. Als laatste voeren zij een opgefrist design, aangescherpte productbenamingen en nieuwe fotografie “Deze nieuwe uitstraling past beter bij waar Verstegen Professional anno 2024 voor staat”, meldt Verstegen. “Namelijk verfijning, vakmanschap en een diepgewortelde passie voor authentieke smaken.”

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4