24 SLAGERSVAK NR 3 2024 VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN Bon Vivant In-site introduceert een doorontwikkelde en uitgebreide webshop én koppeling die het werk als slager/ versondernemer nog makkelijker, efficiënter en tijdbesparender maakt. Hoe dat er precies uit ziet? Dat kan men ervaren op de stand tijdens Vakbeurs Foodspecialiteiten. Brandt & Levie is dertien jaar geleden opgericht door Jiri, Geert en Samuel. Als chefs draaiden ze hun eerste worsten in de keukens van Amsterdamse toprestaurants. Daar begon hun liefde voor worst. Ze wilden alles weten over worst en reisden naar Italië om de beste droge worst te leren maken. In het land van de gedroogde vleeswaren liepen ze stage bij de meest gerenommeerde Italiaanse worstmakers. Hier leerden ze het belang van echt goed vlees, maar zagen ondertussen dat veel worst gemaakt wordt van varkens die een slecht leven hebben gehad. Ook van varkens uit Nederland. Dat moest anders. EFFICIËNTE AUTOMATISERING VOOR VERSONDERNEMERS DRIE CHEFS MET EEN MISSIE De nieuwe software biedt de klant in de webshop diverse mogelijkheden. Denk aan specifieke product- en bezorgopties op het best passende moment, voor de ondernemer en de klant. Er kan daarbij per product rekening worden gehouden met productiemomenten, levertijd en bezorgtijdslots. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld aanbiedingen bovenin de webshop uit te lichten. Maand- of feestdagenspecials kunnen bovendien zo gepresenteerd worden dat ze uitsluitend in het juiste besteltijdvak weergegeven worden. Als slager of versondernemer weet je dat je assortiment dagelijks onderhouden moet worden: aanbiedingen, nieuwe specialiteiten en prijswijzigingen moeten regelmatig worden bijgewerkt. Assortimentseenheden komen op verschillende plekken terug, zoals in de weegschaal, het kassasysteem, de webshop, (digitale) toonbankkaartjes, beeldschermpresentaties en bestelverwerkingssoftware. Bon Vivant In-site biedt de optie om dit vanuit één locatie te organiseren. Dit is tijdbesparend en verlaagt de kans op fouten en manco’s. Daarbij investeert de softwareleverancier in koppelingen met andere partijen. Meer informatie: Bon Vivant In-site Tel. +31 (0)341-258878 www.bonvivantinsite.nl Standnummer Vakbeurs Foodspecialiteiten: 247 Terug in Nederland begonnen ze aan hun missie: meer mensen inspireren om minder en beter vlees te eten. Ze startten hun eigen worstmakerij in Amsterdam, waar ze met de hand de lekkerste worst maken van het beste varken. Naar eigen recept, in spannende smaakcombinaties en met verrassende ingrediënten. Bij Brandt & Levie wordt uitsluitend gewerkt met vlees van goed gehouden varkens. Binnen het Pink label zijn dit biologische varkens van Nederlandse bodem die met veel ruimte zowel binnen als buiten leven. Het meest trots zijn ze op hun Gold label. Al vanaf de start werken ze hiervoor samen met Sanders Hof, waar hun eigen varkens vrij kunnen rondlopen, wroeten in de aarde en naar hartenlust in een modderpoel rollen. Het hele varken wordt benut in hun assortiment; niets gaat verloren. Meer informatie: Brandt & Levie Tel. +31 (0)88-0442100 www.brandtenlevie.nl Standnummer Vakbeurs Foodspecialiteiten: 122
RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4