Slagersvak nr3-2024 Online

SLAGERSVAK NR 3 2024 27 VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN De worstmaker biedt verschillende soorten droge worst. Naast een naturel worst zitten de smaken knoflook, venkel en kruidnagel standaard in het assortiment. Daarnaast is De worstmaker continu bezig met productontwikkeling en het testen van nieuwe smaken. Op korte termijn wordt fenegriek en een lekker pittige chili geïntroduceerd Ook heeft de worstmaker een aanbod van verschillende speksoorten. “Er kan gekozen worden voor venkelspek of Groninger spek. Het venkelspek en Groninger spek is minimaal twee maanden gerijpt, waardoor het een mooie volle en uitgesproken smaak heeft, handzaam verpakt in stukken van ongeveer 150 gram. In het venkelspek vind je onder meer venkel, knoflook en peper terug. Voor de liefhebber van stevige smaken is er het Groninger spek met kruidnagel”, verduidelijkt Ronnie Poeste van De worstmaker. Traditionele wijze Op traditionele wijze maakt De worstmaker droge worst en verschillende speksoorten volgens uniek recept. “Producten waarin je de passie en de liefde voor het vak proeft en waar kwaliteit gewoon de standaard is”, aldus Poeste. Het productaanbod bestaat uit Beursaanbieding De worstmaker staat tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten op het marktplein. De beursaanbieding bestaat dit jaar uit een proefpakket van 35 droge worsten (zeven smaken) met 20% korting (100 euro i.p.v. 125 euro) of een proefpakket van zeven droge worsten (zeven smaken) en twee soorten spek (25 euro i.p.v. 33 euro). “Deze vakbeurs is dé gelegenheid om te kijken wat de producten van De worstmaker kunnen toevoegen aan het assortiment van jouw winkel”, aldus Ronnie Poeste. De naam ‘De worstmaker’ liegt er niet om: het bedrijf uit Dronten is gespecialiseerd in het maken van ambachtelijke worsten. Maar er is meer. De Worstmaker is in 2018 ontstaan uit een diepe passie voor het maken van worst en vleeswaren. Naarmate de vraag naar deze producten groeide, besloot De worstmaker om niet alleen workshops en inspirerende foodreizen naar Italië aan te bieden, maar ook een breed assortiment aan droge worsten en speksoorten te verkopen. En die kunnen we binnenkort gaan proeven op Vakbeurs Foodspecialiteiten, waar De worstmaker ook dit jaar het assortiment zal uitstallen voor slagers en versspecialisten. DE WORSTMAKER VERPAKT AUTHENTIEKE SMAKEN IN BREED WORSTENASSORTIMENT droge worst in meerdere smaken en diverse speksoorten. Maar slagerijen en andere versspeciaalzaken kunnen ook bij De worstmaker terecht voor productontwikkeling & advies en workshops & foodreizen. Beter Leven Keurmerk Alle producten van De worstmaker hebben minimaal Beter Leven Keurmerk 1*. De droge worst bestaat zelfs uit 100% Livar varkensvlees met Beter Leven Keurmerk 3*. Gewoon goede worst, gewoon goed spek. Kwaliteit en smaak op de eerste plaats, vol van smaak met zorg voor mens en dier. “De producten zijn vacuüm verpakt met een kartonnen etiket waar de voedingswaarde op terug te vinden is. Klaar om zo in de winkel neer te leggen en door de lange houdbaarheid vrijwel geen kans op derving.” Meer informatie: De worstmaker Tel. +31 (0)6-412 49 244 | info@deworstmaker.nl | www.deworstmaker.nl Standnummer Vakbeurs Foodspecialiteiten: 36

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4