MEAT&CO nr3 2019 Online

m e a t & c o n r 3 2 0 1 9 22 C o v e r s t o r y ‘WIJ BRENGEN DE HYGIËNE IN DE VLEESINDUSTRIE EEN STAP VERDER ’ VEEL VLEESVERWERKENDE BEDRIJVEN EN VOEDINGSPRODUCENTEN IN NEDERLAND EN BELGIË DOEN AL JAREN EEN BEROEP OP BIOCLIMATIC OM EEN TOEKOMSTGERICHTE, DUURZAME EN VEILIGE PRODUCTIE TE GARANDEREN. HET BEDRIJF VAN BERT EN MARTIJN VAN KLINK HELPT FABRIKANTEN MET RISICOBEPERKING DOOR MIDDEL VAN DESINFECTIE MET UV-LICHT. “WIJ BRENGEN DE HYGIËNE IN DE VLEESINDUSTRIE EEN STAP VERDER. WIJ BIEDEN ZOWEL STANDAARDOPLOSSINGEN ALS MAATWERK, WANT ELK BEDRIJF EN ELKE SECTOR HEEFT ZIJN EIGEN PROBLEMATIEK”, BENADRUKT MARTIJN.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4