Meat&Co nr3 2021 Online

m e a t & c o n r 3 2 0 2 1 5 P. 32 LETS BV Al bijna veertig jaar is LETS bv een betrouwbare partner gebleken op het gebied van reinigingstechniek en persluchtinstallaties voor bedrijven in de voedsel- en vleesverwerkende industrie. Eén van de vleesverwerkers die al decennialang vertrouwt op de expertise en oplossingen van LETS, is Chateau Briand in Soest. “We hebben in 2018 de fabriek flink verbouwd en uitgebreid. In het voortraject hebben we onze wensen en eisen op tafel gelegd bij LETS en zij hebben daar een mooi totaalproject van gemaakt”, vertelt Bram de Groot namens Chateau Briand. P. 46 VSD FOOD MACHINERY VSD Food Machinery heeft een nieuwe rooktechnologie ontwikkeld waarmee vlees, vis, vega en gevogelte op een snellere en betere manier... Én met een stabielere kwaliteit gerookt kunnen worden. De VSD TEC Smoke is een techniek op basis van elektrostatisch roken en kent alle voordelen van het traditionele rookproces. Het biedt volgens Maarten Kooij (rooktechnoloog) echter nog tal van andere voordelen. “Het is een slimmer rooksysteem dat het rookproces met 70 procent inkort, waarbij de rookkwaliteit wordt verhoogd en de productiecapaciteit toeneemt.” 46 32 P. 40 JACKIT Jackit is een renovatie- en kitbedrijf gespecialiseerd in de vlees- en voedselverwerkende industrie, met meer dan 25 jaar ervaring. Drijvende kracht achter het bedrijf is eigenaar-directeur Jack Pluim. “Ons bedrijf is gespecialiseerd in het compleet renoveren en vervangen van wanden en plafonds.” Daarom is Jackit exclusief distributeur in de Benelux van Sealwise en werkt het bedrijf eveneens nauw samen met Ruys Vloeren. “Want wij gaan alleen voor kwaliteit”, benadrukt hij.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4