Meat&Co nr3-2022 Online

M e a t & c o n r 3 2 0 2 2 37 C a s e s t u d y : B i o c l i m a t i c b i j S l a g e r i j e n K a l d e n b e r g BIOCLIMATIC INSTALLEERDE IN 2019 EEN TWEETRAPS LUCHTBEHANDELINGSSYSTEEM BIJ SLAGERIJEN KALDENBERG IN VUREN. DOOR UVC-LAMPEN VOOR HET KOELBLOK IN DE LUCHTBEHANDELINGSKAST EN IONISATIE IN DE TOEVOERLUCHT TE PLAATSEN, WORDT SINDSDIEN SCHONE LUCHT IN DE PRODUCTIERUIMTEN GEBLAZEN. BEHALVE EEN HYGIËNISCH WERKKLIMAAT WORDEN OP DEZE MANIER SCHADELIJKE BACTERIËN STERK GEREDU- CEERD. “LUCHTZUIVERING VOORKOMT RISICO’S EN DRAAGT BIJ AAN EEN GOEDE PRODUCTKWALITEIT”, STELT BERT VAN KLINK VAN BIOCLIMATIC. “WE MERKEN DAT DE LUCHTKWALITEIT IN ONS BEDRIJF IS TOEGENOMEN”, STELT DIRK KALDENBERG. ‘Schone lucht voorkomt virussen, VERBETERT HET WERKKLIMAAT EN VERHOOGT DE PRODUCTKWALITEIT’ Bert van Klink in de bedrijfskantine van Slagerijen Kaldenberg, met op de achtergrond de UVpro van Bioclimatic ▶ Lees verder op de volgende pagina ►

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4