MEAT&CO nr4 2019

m e a t & c o n r 4 2 0 1 9 41 B r a n c h e n i e u w s Vanuit een plano van ultralicht golfpapier vormt de roterende Lock-Well ® , zonder gebruik te maken van lijm, een tray waarin een vakverdeling is aangebracht. In samenwerking met PilloPak, de leverancier van het ultralichte golfpapier, zijn diverse trayvariaties en vormen ontwikkeld. De machine is geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. TOPLOADING Naast de nieuwste machine toont Schut Systems tijdens de vakbeurs inNürnberg het bekende programma ‘Toploading’, horizontale endloading en sleeven. De compacte toploadinglijn bestaat uit een dubbelkops dozenopzetmachine en een dozensluitmachine. Het vormen van het doosje gebeurt met behulp van het zogenaamde locking-principe en zonder gebruik te maken van lijm. De grote vulopening die na het vormen van de doos ontstaat geeft veel gemak bij het handmatige of automatische vulproces. Na Fachpack zijn de machines ook te zien in de demoruimte van Schut Systems in Eerbeek. Meer informatie: Schut Systems Tel. +31 (0)313-674500 , www.schutsystems.com Stand FachPack 2019: Hal 4, 328 LOCK-WELL: HALVERING FOOTPRINT EN FORMAATWISSEL IN SLECHTS ENKELE MINUTEN SCHUT SYSTEMS PRESENTEERT TIJDENS FACHPACK DE LOCK-WELL ® . DEZE ROTERENDE TRAY-OPZETMACHINE KENT EEN FOOTPRINT VAN NOG GEEN 50% TEN OPZICHTE VAN HET VOORGAANDE MACHINETYPE EN BIEDT EEN FORMAATWISSEL VAN SLECHTS ENKELE MINUTEN. HIERMEE VERWACHT SCHUT SYSTEMS NOG BETER AAN DE VRAAG NAAR MACHINES VOOR HET VERWERKEN VAN KARTONNEN VERPAKKINGEN TE KUNNEN VOLDOEN. ▲ De grote vulopening die na het vormen van de doos ontstaat, geeft veel gemak bij het vulproces. Meattech kondigt via deze weg ook al zijn jaarlijkse middagseminar aan. Deze zal plaatsvinden op donderdag 14 november. ‘Meat & Friends’ is dan het thema. Tijdens het seminar worden deelnemers meegenomen in de wereld van hybrideproducten. “Vanuit allerlei kanten gaan we dit belichten. Denk aan trends, eiwitbasistechnologie et cetera. Het zal wederom een inspirerende bijeenkomst worden op 14 november”, verduidelijkt Philip Schippers van Meattech, een netwerkplatform op het gebied van voedingstechnologie en netwerken. De bijeenkomst van 14 november staat onder leiding van dagvoorzitter Don Clyde (foodphysica). Diverse gastsprekers uit het veld komen die dag spreken. Kijk voor meer details over beide bijeenkomsten of meer informatie over Meattech Technologisch Platform op meattech.nl BIJEENKOMST MEATTECH OVER INGREDIËNTENTECHNOLOGIE MEATTECH TECHNOLOGISCH PLATFORM HOUDT OP DONDERDAG 26 SEPTEMBER EEN BIJEENKOMST BIJ SVO VAKOPLEIDING FOOD IN HOUTEN, WAARBIJ INGREDIËNTENTECHNOLOGIE HET BELANGRIJKSTE ONDERWERP IS. EEN TWEETAL BINDINGSINGREDIËNTEN WORDEN TIJDENS DE MEETING VERDER UITGEDIEPT EN DE NIEUWSTE INNOVATIES WORDEN BESPROKEN. ◀ Sfeerbeeld van de vorige bijeenkomst van Meattech bij de HAS in Den Bosch met gastspreker Ben Hansen.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4