Meat&Co nr4-2020 online

m e a t & c o n r 4 2 0 2 0 5 P. 48 ‘DJM FOODPROCESSING BIEDT ALTIJD EEN GEPERSONALISEERDE AANPAK’ DJM Foodprocessing heeft de afgelopen vier decennia een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van klantspecifieke oplossingen voor (semi)industriële vleesverwerkers, voedingsmiddelenfabrikanten en supermarkten. Het bedrijf uit Elburg is een specialistische machinebouwer, maar voorziet ook in verschillende standaardoplossingen. “Klanten weten dat wij altijd met ze meedenken en voor hun vragen of problemen een gepersonaliseerde aanpak en oplossing weten te vinden”, weet Albert Jan Tuin, Area Sales Manager. P. 52 TOONBEELDVANHYGIËNE, AUTOMATISEREN EN MINIMALE FOOTPRINT Als eerste vleesverwerker in Europa beschikt Aarnink Vleeswaren over een geautomatiseerde oplossing voor het slicen en verpakken van enkel- en tweeplaks-verpakkingen vleeswaren met een uitzonderlijk hoge output, een minimale footprint en nagenoeg geen personeel aan de lijn. Hiervoor vertrouwt Aarnink op de machines -wePICK 3000 en Slicer en expertise van Weber Maschinenbau . Sales director René Kamsteeg van Weber Benelux: “De lijn die hier staat, is het toonbeeld van een geoptimaliseerde hygiëne , voedselveiligheid en automatisering. Verder hebben we de footprin t met tien meter kunnen verkleinen. Ook dat past helemaal bij de eisen van deze tijd.” P. 42 ‘WIJ ZORGEN ALTIJD VOOR EEN PASSENDE OPLOSSING’ Jannes Jansen van Jansen Techniek en Jansen Control Systems begon ruim 23 jaar geleden voor zichzelf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de bekendere machinefabrikanten in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie. In Putten werken dagelijks tientallen medewerkers aan verschillende handling-, automatiserings- en end-of-line-oplossingen om het productieproces bij vooral vlees-, vis- en pluimveeverwerkers te optimaliseren. “Wij bieden het totale plaatje. Dat vinden klanten doorgaans wel handig: Dat ze voor alles terecht kunnen bij één bedrijf”, zegt Jannes. 42 52 48

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4