Meat&co nr4 2022 Online

Me a t &c o n r 4 2 0 2 2 8 Br a n c h e n i e u w s SPAKO OPENT EXPERIENCERUIMTE: ‘KLANTEN ALTIJD WELKOM OM TE KOMEN TESTEN’ In de Experienceruimte beschikt Spako over een prachtige, volledig operationele demonstratieruimte waar (potentiële) klanten de Spako-machines en hun (eigen) producten kunnen testen. “Wij hebben engineers die klanten bijstaan. Hoe kookt of rookt een product? Hoe mengt en hoe klontert het? Want hoe een nieuw product of deeg mengt, maakt heel veel uit. Het is één van de moeilijkste dingen die er is. Voor klanten is het fijn dat ze bij ons kunnen testen en daarbij kunnen leunen op de aanwezige expertise van Spako”, verduidelijkt Waals. “In de zomer hebben we nog een drietal rookkasten (SPM 80 met verbrandingsrook, de SPM 80 TS met Touch Smoke-systeem, de SPM 80 met vloeibare rook) en de dubbelwandige kookketel GVR 150 inclusief roerwerk geplaatst in deze demonstratieruimte.” MAATWERK In een notendop: het aanbod van Spako bestaat uit een groot aantal standaardmachines die geconfigureerd worden volgens de wensen van de klant. “Dan moet je denken aan een links- en rechtsdraaiende deur of een machine die wat hoger of lager moet worden. Maar we maken ook specials”, legt Waals uit. “Wij leveren zowel aan de ambacht als de industrie binnen de sectoren vlees, vis, vegan, maaltijden en snacks. Onze machines worden ontwikkeld om mee te koken, bakken, doseren, mengen, koelen en portioneren. Plus wellen en garen.” SLAVAKTO Om slagers en middelgrote foodproducenten kennis te laten maken met het aanbod van Spako, zal de Brabantse machinefabrikant deelnemen aan Slavakto (op 4 en 5 oktober 2022) in Utrecht. “De vakbeurs IFFA in Frankfurt kwam dit jaar voor ons te vroeg, maar in onze thuismarkt willen we nu graag aan iedereen laten zien wat we voor ze kunnen betekenen. Iedereen is welkom op de beurs, maar natuurlijk ook op ons nieuwe hoofdkantoor en Experienceruimte in Asten. Er zijn ook wat nieuwe ontwikkelingen op komst. Later dit jaar hopen we hiermee naar buiten te kunnen treden”, zegt Waals tot slot. Meer informatie: Spako Food Machinery, Tel. +31 (0)493-35 21 80 | sales@spako.nl | www.spako.nl SPAKO FOOD MACHINERY HEEFT NET VOOR DE ZOMER DE NIEUWE EXPERIENCERUIMTE GEOPEND OP HET HOOFDKANTOOR VAN DE MACHINEBOUWER IN ASTEN. “IN DEZE DEMONSTRATIERUIMTE BIEDEN WIJ KLANTEN DE MOGELIJKHEID PRODUCTEN TE TESTEN OP ONZE MACHINES. DAARNAAST WORDT DE EXPERIENCERUIMTE GEBRUIKT DOOR ONZE ENGINEERS VOOR INNOVATIE EN VERDERE VERDUURZAMING VAN DE MACHINES”, ALDUS ALGEMEEN DIRECTEUR THOMAS WAALS VAN SPAKO.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4