Meat&Co nr 4 2023 online

MEAT&CO NR 4 2023 4 INHOUD P. 10 Casestudy GEA bij The Farmchix Company The Farmchix Company bracht de productie onlangs in lijn met de eisen van deze tijd. Hiertoe vertrouwt het West-Vlaamse familiebedrijf mede op machines van GEA. “Dankzij de nieuwe CookStar-frituurlijn van GEA kunnen we de productie van gegaarde producten verdrievoudigen”, vertellen Alexander en Francis Coussens. P. 15 Subcover: Schmersal Nederland Op het gebied van mens-machine-veiligheid op de werkvloer behoeft Schmersal weinig introductie meer. De Duitse fabrikant blijft zichzelf continu uitdagen en lanceert nu de PROTECT SRB-E-serie, een nieuwe reeks veiligheidsrelais in acht basisuitvoeringen. P. 20 Habasit presenteert Cleaning In Place Habasit presenteert het Cleaning In Place-systeem. Deze nieuwe, probleemloze en efficiënte oplossing voor reinigen ‘on the spot’, geproduceerd door Habasit, is een plug-and-play-systeem dat eenvoudig op bijna elke transportband kan worden geïnstalleerd. P. 26 Coverstory: HiTec Foodsystems Voor het op industriële schaal bakken en braden van (vegetarische) vleesproducten en snacks, ontwikkelde HiTec Foodsystems de Belt Grill PRO-serie. “Deze contactcooker is speciaal ontworpen voor het gelijkmatig, dubbelzijdig bakken en braden van producten, zonder toevoeging van extra vet”, vertelt sales director Jeroen Lijkendijk. 10 15 20 26

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4