Meat&Co nr5 online editie

m e a t & c o n r 5 2 0 1 9 16 S l i c i n g e n s n i j d e n De standaard modellen KSL 400, KSL 600 en KSL 800 (dubbelbaans) worden al vele jaren toegepast voor onder meer het snijden van kipfilet, maar ook van varkensnekken, om bijvoorbeeld zeer goed ogende kebab slices te produceren. KSL-DV: HOOG RENDEMENT-PARTNER Onder meer ingegeven naar algemeen geldende invloeden uit de kip-verwerkende industrie ontstond er vraag naar machines die het productierendement (< ‘waste’) nog meer zouden verbeteren bij hoge productiesnelheden. Onlosmakelijk verbonden aan deze ontwikkeling was om dit met zo min mogelijk handmatige arbeid, dus werkplekken, te realiseren. De horizontaal snijdende slicer Model KSL-DV is een hoog- rendement-partner voor de industrie. De ingevoerde kipfilets worden eerst gescand op fysieke afmeting en afsnij-mogelijkheden en vervolgens worden de consument-slices geproduceerd aan de hand van ingevoerde recepturen Vervolgens bepaalt de KSL-DV met hoeveel messen iedere specifieke kipfilet gesneden moet worden, om geen restverlies te hebben. OP HET GEBIED VAN SLICING EN SNIJDEN BIEDT HET ITALIAANSE KWALITEITSMERK GRASSELLI, ÉÉN VAN DE MERKEN DIE BINNEN DE BENELUX EXCLUSIEF WORDEN GELEVERD DOOR INFOOD INDUSTRIAL FOOD EQUIPMENT, EEN REEKS NIEUWE ONTWIKKELINGEN. DE KSL- DV IS EEN HOOG-RENDEMENT-PARTNER VOOR DE VLEESVERWERKEN- DE INDUSTRIE. DE MACHINE IS BOVENDIEN GEMAKKELIJK TE COMBI- NEREN MET ANDERE SYSTEMEN. OOK OP HET GEBIED VAN ‘FURTHER PROCESSING’ HEEFT GRASSELLI FLINKE STAPPEN GEZET, WAT WORDT BEWEZEN MET DE NSA-CROSS CUT SLICERS. VOOR HET ZEER EXACT POSITIONEREN VAN PRODUCTEN ZIJN ER DE CWS SLICERS. VOORTSCHRIJDENDE ONTWIKKELINGEN MET SLICERS VAN GRASSELLI

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4