Meat&co Nr5-2021 Online

m e a t & c o N R 5 2 0 2 1 5 P. 32 DJM FOODPROCESSING DJM Foodprocessing hield onlangs het tweedaagse Food Trend Event om professionals binnen de voedingsmiddelenindustrie kennis te laten maken met de machines en lijnoplossingen die het bedrijf aanbiedt. Daarbij had DJM bewust gekozen voor een opzet waarbij de vaste partners Vemag Maschinenbau, Seydelmann (SELO) en Repak ook een podium kregen. “Vanwege deze opzet konden we zowel vlees- en eiwitverwerkers als snackfabrikanten in één klap laten zien welke totaaloplossingen wij ze te bieden hebben”, zegt managing director Jan Kasten van DJM Foodprocessing. P. 34 INTERVIEW STEPHEN VAN UHM Voedingsmiddelenproducenten zijn op zoek naar partners die hen willen helpen bij een volgende stap om hun klanten te ontzorgen. Zo’n partner is Van Uhm. Het familiebedrijf uit Borne heeft zich de afgelopen 75 jaar ontwikkeld tot een aanbieder van een groot aantal machinemerken voor de automatisering van het verwerkings-, productie- en verpakkingsproces. “Het streven is om alles wat we goed doen, nog beter te gaan doen. Continu. Dat heeft ons hier gebracht en helpt ons hopelijk ook de volgende 75 jaar verder”, vertelt eigenaar Stephen van Uhm. 34 32 P. 27 REPORTAGE WEBER MASCHINENBAU Weber Maschinenbau bestaat veertig jaar. Reden voor de redactie van vaktijdschrift Meat & Co om af te reizen naar Breidenbach voor een interview met CEO Tobias Weber, die sinds 2009 in het bedrijf actief is en in 2018 het stokje overnam van zijn vader en oprichter Günther Weber. “Wij zijn altijd bezig met proberen te begrijpen wat klanten nodig hebben om optimaal te kunnen produceren. Dat tekent ook de ontwikkeling die Weber heeft doorgemaakt in de afgelopen veertig jaar. We waren vroeger een machinebouwer. Nu zijn we vooral een leverancier van oplossingen.”

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4