NBT nr1 2024 Online

1 voor de bakkerijsector Door de juiste combinatie van luchtvochtigheid en temperatuur een hogere kwaliteit van uw deegproducten, meer rendement en lagere energiekosten. · Constante kwaliteit van uw deeg met beheersbaar en controleerbaar rijsproces. · Gelijkmatige verdeling van warmte met stabiele luchtvochtigheid. · Prettig werkklimaat met minder last van meelstofallergie. · Verneveling met leidingwater, ontharden niet nodig. · Onderhouds- en storingsarme installatie. · EIA-subsidie dankzij lagere energiekosten. · Zelfreinigend en desinfectie mogelijkheden. · Beproefde systemen voor: bollenkast, (na)rijskast, puntkast, procesruimte/ werkplek, meelstofreductie, bandverneveling, alcoholverneveling, trechter-, kuip- en knederverneveling. Jasca: Duurzame en e ciënte oplossingen voor de bakkerijsector jubileum! OPTIMALISEER UW PRODUCTIE Vrijblijvend advies over hoe u deze vorm van koudwaterverneveling in kunt zetten in uw productieproces? T: +31 (0)541 - 29 36 88 E: info@jasca.nl Jasca Bakery Technology BV Westwal 4b, 7631 BN Ootmarsum The Netherlands T +31 (0)541 - 29 36 88 I www.jasca.nl E info@jasca.nl AL 25 JAAR EEN BEGRIP

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4