NBT Magazine nr 2 2022

NB T M a g a z i n e n r 2 2 0 2 2 5 P. 36 HET BANKETHUIS Productinnovatie is bij elke bakkerij een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, evenals productverbetering. Bart Schuitenmaker is op dat gebied een begrip geworden en hij heeft de afgelopen vier jaar ook bij Het Bankethuis in Est een belangrijke rol op zich genomen. P. 40 RETRO Gijs van den Broek besloot al op vroege leeftijd dat hij bakker wilde worden. Maar dat hij op 21-jarige leeftijd al leiding zou geven aan zijn eigen bakkerij, dat had hij nooit durven dromen. 40 36 P. 28 A&A In Ouddorp zijn wij op bezoek bij Akershoek, de Echte Bakker. De reden van ons bezoek is dat de bakkers van Akershoek na meer dan veertig jaar hun prachtige producten sinds kort in drie nieuwe HEIN EcoStone 2 rotatie-ovens bakken.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4