NBT Magazine nr 2 2022

NB T M a g a z i n e n r 2 2 0 2 2 4 I n h o u d P. 7 NEXTDELI Vorige maand ging de BAKKERSWERELD op NextDeli.com online. Via dit platform kunnen bakkers snel en eenvoudig rechtstreeks zakendoen met leveranciers in grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. P. 12 BROODPRIJZEN In de media gaat het de laatste tijd veel over een brood van €5. Is dat een reële optie? Er is veel onzekerheid, maar wij spraken een aantal bakkers om de situatie vanuit hun oogpunt te duiden. P. 21 COVERSTORY EverBake viert twee heugelijke feiten: het dertigjarig jubileum van het bedrijf en zoons Nick en Thom volgen in voetsporen van vader Peter Eversdijk. P. 18 PAUL BERNTSEN & PAUL KOENEN Bakkerij Paul Berntsen gaat vanaf 1 juni onder de brede paraplu van Bakkerij Koenen uit Westervoort vallen. Wij spraken beide partijen over de overname en wat er allemaal aan vooraf ging. 7 12 21

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4