NBT nr.3 2018

NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 1 8 12 P r o d u c t n i e u w s “BAKplaat is de oplossing voor alle bakkers die met hun heteluchtoven, de bakei- genschappen van een etage-oven willen evenaren”, aldus Jan van Snippenberg. Laat je verrassen door het effect van meer massa. Het bakken op deze ‘vloer’ maakt mogelijk wat je huidige klant verwacht. Dat wil zeggen het bakken van eigen deegstukken in plaats van bake-off producten.” VOORDELEN “De BAKplaat zorgt voor kwaliteitsproducten met betrekking tot brood en droog banket”, zo vervolgt Jan zijn verhaal. “Je realiseert een betere ovenwerking en bakaard, je krijgt een betere korst en kruim en daarnaast is de oven sneller weer op zijn ingestelde temperatuur na openen van de deur. Een ander bijkomend voordeel is dat de oven minder vaak aan slaat om bij te stoken. De BAKplaat moet leeg in de oven geplaatst worden en daar blijven. Deze wordt met de oven mee opgewarmd. Vanaf heden zijn de bakplaten verkrijgbaar in de maat 60/40. Ze bevatten eenzelfde oppervlaktemateriaal als etageovens van bekende vooraanstaande merken. Het effect is het grootst met heteluchtovens waarvan de ventilatorsnelheid regelbaar is.” Voor meer informatie: Bakkerijwereld Tel. 06-40996849 info@bakkerijwereld.com www.bakkerijwereld.com OF HET NU GAAT OM DE INRICHTING VAN EEN NIEUWE BAKKERIJ OF HET VERVANGEN VAN AFGESCHREVEN APPARATUUR, BAKKERIJWERELD HEEFT VOOR IEDEREEN EEN OPLOSSING. DAARNAAST RICHT HET BEDRIJF ZICH OOK NADRUKKELIJK OP ONTWIKKELING EN DE LAAT- STE OPLOSSING DIE UIT DE HOGE HOED VAN EIGENAAR JAN VAN SNIPPENBERG KOMT, IS DE BAKPLAAT. BAKKERIJWERELD LANCEERT DE BAKPLAAT A D V E R T E N T I E Mini Rex Multi met langmaker de meest compacte en flexibele klein- broodstraat voor de ambachtelijke bakker KÖNIG – GROOT Bekijk de video:

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4