NBT magazine nr3-2020 Online

NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 2 0 18 N i e u w s A D V E R T E N T I E Op 3 september start de cursus Bakkerijtechnologie. Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt. Ontdek de technologische achtergrond van de bakkerij, met andere woorden brood, banket en zoetwaren. Ontwikkel aan de hand van deze kennis je eigen stijl. Dit is een cursus voor bevlogen vakmensen. De cursus bestaat uit 16 cursusavonden en twee practica. Wil je meer weten over levensmiddelenchemie? Dan is het raadzaam om vanaf 17 november de cursus met dit onderwerp als leidraad te volgen. Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffenzijn.Maarwiekentdechemischeenfysische eigenschappen van deze stoffen? In deze cursus maak je kennis met biomoleculen en organische verbindingen en leer je de beginselen van de organische chemie. In deze cursus maak je kennis met de belangrijkste chemische reacties van suikers, vetten en stikstofverbindingen. De cursus bestaat uit 8 cursusavonden. Meer informatie: www.has.nl/nl/has-bedrijfsopleidingen WE ZIJN ONS ALLEMAAL AAN HET INSTELLEN OP DE ZOGENAAMDE 1.5 METER MAATSCHAPPIJ EN DAT GELDT NIET ALLEEN VOOR ONDERNEMERS EN RETAILERS. OOK OPLEIDINGSINSTITUTEN DIE CURSUSSEN AANBIEDEN ZOEKEN NAAR MOGELIJKHEDEN OM IN ONZE NIEUWE MAATSCHAPPIJ MENSEN TE BLIJVEN VOORZIEN VAN KENNIS EN PRAKTIJKERVARING. HAS HOGESCHOOL BIEDT DE KOMENDE TIJD DE NODIGE CURSUSSEN WAARONDER BAKKERIJTECHNOLOGIE EN LEVENSMIDDELENCHEMIE. Cursus Bakkerijtechnologie EN LEVENSMIDDELENCHEMIE

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4