NBT magazine nr3-2021 Online

NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 2 1 26 K o e l e n & V r i e z e n DE FLEX UV VAN HEIN GEEFT JE ALS BAKKER VEEL FLEXIBILITEIT, ZORGT VOOR RUST IN JE PRODUCTIEPROCES ÉN GEEFT JE PRODUCTEN EEN STIMULANS ALS HET GAAT OM KWALITEIT. JE KUNT JE PRODUCTASSORTIMENT NAMELIJK GROTENDEELS VOORBAKKEN EN VERVOLGENS GEDURENDE MEERDERE DAGEN GECONDITIONEERD BEWAREN. MET HET INGENIEUZE VOCHTREGELSYSTEEM WAAROVER DE HEIN FLEX UV BESCHIKT, ZORG JE DAT HET VOORGEBAKKEN BROOD OOK IN DE OPSLAGCEL NOG VOCHT OPNEEMT EN DUS IN GEWICHT TOENEEMT, EN DOOR DE INGEBOUWDE UV-VERLICHTING WORDT SCHIMMELVORMING TEGENGEGAAN. RESULTAAT: ALS BAKKER ZIJNDE HOEF JE EEN KLANT NOOIT MEER NEE TE VERKOPEN, JE PRODUCTKWALITEIT WORDT VERBETERD EN JE KUNT EFFICIËNTER PRODUCEREN, WAARDOOR (EEN DEEL VAN HET) NACHTWERK IN VEEL GEVALLEN NIET MEER NOODZAKELIJK IS. DAT ONDERVINDT WIM VAN GERWEN VAN BAKKER MEELMUTS IN EINDHOVEN OOK, WANT HIJ HEEFT SINDS KORT ONDER MEER DE BESCHIKKING OVER EEN FLEX UV VAN HEIN. Veel meer rust IN HET PRODUCTIEPROCES VAN BAKKER MEELMUTS DOOR INTEGREREN HEIN FLEX UV Anne en haar broer Wim van Gerwen bij de Flex UV van Hein

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4