NBT magazine nr3-2021 Online

NB T M a g a z i n e n r 3 2 0 2 1 4 I n h o u d P. 8 VACUUM COOLING & BAKING ACADEMY De toepassing van vacuüm technologie in het productieproces in de bakkerij heeft veel meer te bieden dan vaak wordt verondersteld. De Vacuum Cooling & Baking Academy wil haar deelnemers dat laten ervaren in een reeks van tweedaagse masterclasses die in dit najaar van start gaan. P. 12 ICECOOL Bakker Jan en Bakker Lowie hebben in het Belgische Retie sinds een jaar de beschikking over een splinternieuwe bakkerij. Uiteindelijk is er ook gekozen om een deel van het machinepark te vernieuwen en voor het koel- en vriesgedeelte hebben Lowie en zijn compagnon Jan Broeckx een beroep gedaan op iceCool. P. 26 HEIN FLEX UV Als bakker zijnde hoef je door de Hein Flex UV een klant nooit meer nee te verkopen, je productkwaliteit wordt verbeterd en je kunt efficiënter produceren, waardoor (een deel van het) nachtwerk in veel gevallen niet meer noodzakelijk is. Dat ondervindt Wim van Gerwen van Bakker Meelmuts in Eindhoven ook. P. 21 COVERSTORY Als het gaat om koeltechnische oplossingen in alle vormen, soorten en maten, is Van Abeelen Groep een van de meest vooruitstrevende en vooraanstaande aanbieders. Van Abeelen Groep staat voor industriële totaaloplossingen op het gebied van koelen, vriezen, klimaat en verhuur. 8 12 26

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4