NBT Magazine nr 4 2019

Rademaker Academy Kwaliteit door training Kennis van bakkerijtechnologie is een vereiste wanneer een productielijn wordt geïnstalleerd en het productieproces op gang komt. Problemen ontstaan wanneer kennis van deegverwerking en bediening van productielijnen ontbreekt. Hierdoor ontstaan problemen die de gehele productkwaliteit en productkosten beïnvloeden. Vanwege die reden is de Rademaker Academy opgestart: om bakkerijkennis te behouden en te delen door middel van onderwijs en training. Zo willen wij onze klanten nog beter in staat stellen om de winstgevendheid van hun Rademaker productielijn te maximaliseren. Specialists in food processing equipment www.rademaker.com Stand 5C42 DE REINIGINGSSPECIALIST VOOR DE NEDERLANDSE BAKKERSWERELD. TEVENS ONTSTOFFEN ✔ PLAFONDS ✔ WANDEN ✔ ARMATUREN ✔ GEVELS ✔ KLANTGERICHT**SNEL** EFFICIËNT ALS HET Ú UITKOMT ✔ MILIEUVRIENDELIJKE SCHOONMAAKPRODUCTEN ✔ GEEN OVERLAST; UW INVENTARIS WORDT AFGEDEKT. Tel: 0653 200 937 | info@green-clean.nl Desem en oude granen worden populairder en bieden nieuwe kansen, ook voor jouw bakkerij! Tijdens de workshop Desem & Oude granen helpen we die kansen optimaal te benutten. Datum: 24 september 2019 van 9.00 tot 16.30 uur Ontwikkel jouw unieke desembrood Je gaat zelf aan de slag met spelt, emmer en eenkorn. En we geven je handvatten waarmee jij jouw eigen, onderscheidende desembrood kunt maken. Theorie krijg je van Peter Bienefelt (Meester Boulanger en lid van het Boulangerie team) en Petra Kuiper (NBC). Zij vertellen alles over de granen, het fermentatieproces, de verwerking van het deeg en het bakproces. Meer weten over de workshop? Schrijf je in op www.nationalebakkerijacademie.nl Zó zet je desem succesvol in! Neem contact op met: André Wijnhorst a.wijnhorst@nba-opleiding.nl 0650898946 Jasper van Dongeren j.van.dongeren@nba-opleiding.nl 0650580453

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4