NBT Magazine nr4 2020 Online

NB T M a g a z i n e n r 4 2 0 2 0 37 B a k k e r i j m a c h i n e s Radini: BAKKERIJAPPARATUUR VOOR AMBACHTELIJKE BAKKERIJEN De bewezen technieken en technologieën van Rademaker vormen de basis van een grote verscheidenheid aan vooraf gedefinieerde Radini- productielijnconfiguraties. Met deegcapaciteiten variërend van 400 tot 1.000 kilogram deeg per uur richt Radini zich op het middensegment waar men behoefte heeft aan automatisering met een hoge mate van flexibiliteit. Radini’s operator interface en controlesysteem zijn geoptimaliseerd om de bakker te helpen zijn productielijn zo efficiënt mogelijk te laten draaien. RADINI LAMINATOR Variërend van een rechte sheeting line tot een 3 sectie laminator: Radini biedt een passende oplossing voor een grote verscheidenheid aan productiemethoden en eindproducten. De verschillende configuraties van de Laminator kunnen worden gebruikt voor het maken van gelamineerde deegblokken, het uitrollen van dergelijke deegblokken en uiteraard het produceren van een continue (gelamineerde) deegplak. RADINI VETPOMP Wanneer er vet in het deeg wordt gevouwen en er lagen worden gevormd, is het resultaat de lichte en knapperige smaakervaring waar korstdeeg bekend om staat. Maar het gebruik van plakken vet is duur en is een RADEMAKER STAAT BEKEND OM PRODUCTIELIJNEN VAN HOGE KWALITEIT VOOR GROTE VOLUMES. TEGENWOORDIG HEEFT DE BAKKERIJSECTOR ECHTER OOK STEEDS MEER FLEXIBELE, GEAUTOMATISEERDE APPARATUUR MET MIDDELGROTE PRODUCTIECAPACITEIT NODIG. HET RADINI-CONCEPT IS HET ANTWOORD VOOR BAKKERIJEN DIE DE GEAUTOMATISEERDE MARKT BETREDEN: HET PUNT WAAR AMBACHTELIJKE EN GEAUTOMATISEERDE PRODUCTIE ELKAAR ONTMOETEN. tijdrovende actie bij ‘handmatig lamineren’. Daarom heeft Radini een vetpomp ontwikkeld waarmee op elk moment geautomatiseerd vetblokken tot een continue vetplak verwerkt kunnen worden. Hiermee wordt de uniformiteit van lamineren en de uiteindelijke deegplak gegarandeerd. RADINI PASTRY-LIJN De Radini pastry-lijn is enorm veelzijdig. Of het nu gaat om gesneden, gevouwen, opgerolde, gevulde of gestanste producten - de verscheidenheid aan productiemogelijkheden is alles wat u maar kunt wensen. Rekening houdend met uw eisen en wensen levert Rademaker een lijn die bij u past. De specialisten staan klaar om met hun kennis en ervaring de best passende oplossing voor uw bakkerij te vinden. Later dit jaar komt de Radini-broodlijn beschikbaar. Meer informatie: Rademaker BV Tel. 0345-543543 | www.rademaker.com office@rademaker.nl

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4