NBT Magazine nr 5 2023 Online

NBT MAGAZINE NR 5 2023 37 Officiële lancering van de Radini broodlijn Na de succesvolle lancering van de lamineer- en pastry-/croissantlijnen, lanceert Radini nu de broodlijn. Ronald: “Deze modulaire deegverwerkingslijn heeft een capaciteit van 400 tot 1.200 kg deeg per uur. Met de Radini broodlijn kunnen bakkers het potentieel van automatisering benutten met behoud van de ambachtelijke traditie. De productiesnelheid en -capaciteit worden verhoogd met behoud van flexibiliteit.” Flexibiliteit wordt geboden door de modulaire configuratie, die meerdere samenstellingen mogelijk maakt. “De korte broodlijn configuratie kan gebruikt worden om geautomatiseerd een consistente deegplak te produceren. Vanuit de plak kunnen allerlei fraaie handgevormde broodproducten worden gemaakt (dit zal het BoulangerieTeam demonstreren red.). Extra opties zoals automatisch laden van de platen zijn beschikbaar voor bakkers die automatisering naar een hoger niveau willen tillen”, legt Ronald uit. Innovatieve, ruimtebesparende doseer-oplossing “Met onze nieuwstee doseeroplossing biedt Rademaker bakkerijen een krachtige, efficiënte en ruimtebesparende doseeroplossing”, vervolgt Ronald. “Deze ultramoderne doseerunit stelt bakkerijen in staat een breed scala aan gevulde producten te produceren, omdat het verschillende gladde vullingen kan verwerken. De doseermachine is ontworpen om te voldoen aan de hoogste industrienormen en garandeert een uitzonderlijke nauwkeurigheid en herhaalbaarheid, zelfs bij hoge snelheden. Dit vertaalt zich in minder productverspilling en minimale winstconcessies voor bakkerijen, wat uiteindelijk resulteert in een hoge return on investment (ROI). Naast de fysieke doseerunit presenteren we digitaal ons complete assortiment doseermachines.” Radilinq, modulaire bakkerijsystemen Radilinq, gespecialiseerd in deeg handlingsystemen, presenteert op de IBA zijn nieuw ontworpen karrenbelader en -losser. Ronald vertelt daarover: “De Radilinq karrenbelader en -losser vertegenwoordigt een uitgelezen kans voor bakkerijen om hun operationele efficiëntie verder te verbeteren, vervelende taken te automatiseren en arbeidskosten en ziekteverzuim terug te dringen met een consistente, betrouwbare output. Wij nodigen dan ook graag iedereen uit om de veelzijdigheid van het systeem zelf te ervaren door middel van demonstraties. Deze modulaire unit kan worden geconfigureerd voor het laden of lossen van karren of een combinatie van beide. Tijdens IBA kunnen bakkerijen meer te weten komen over de systemen van Radilinq, aangezien wij ook oplossingen bieden voor andere belangrijke bakkerijprocessen zoals depannen, rijzen en het laden en/of lossen van ovens.” Laat u inspireren door de Rademaker “bakery experience” Rademaker gaat bezoekers ook verrassen met de “bakery experience”. “Dit is een indrukwekkende presentatie van zowel innovatieve als vertrouwde producten. Bezoekers kunnen zorgvuldig geselecteerde bakkerijproducten bekijken die geproduceerd zijn op onze productielijnen over de hele wereld. Voel u vrij om deel te nemen aan inzichtelijke discussies over productkwaliteit en trends met onze Rademaker technologen.” Het Nederlandse BoulangerieTeam De leden van het Nederlandse BoulangerieTeam gaan tijdens IBA hun vakmanschap tonen op de stand van Rademaker. “Dat doen ze door inspirerende producten te vormen en te decoreren. Deze boeiende productdemonstraties laten de mogelijkheden zien van onze Radini-lijnen. Vanuit een deegplak of halfautomatisch voorgevormd product gaan de bakkers producten maken of afwerken met een ambachtelijke finishing touch. Bereid je voor op prachtige brood- en banketproducten en laat je inspireren. Hoe kunnen we u helpen met (semi)automatiseren?” Meer informatie: 333Tel. 0345 – 543543 | www.rademaker.com IBA: hal C2 stand 350

RkJQdWJsaXNoZXIy MTAyNDU4